Herwaarmerken

Om een metaalsoort te kunnen herwaarmerken dien je bevoegd te zijn. Paul Meijering is sinds 2015 door Lloyd's Register bevoegd om (zaag)stukken te herwaarmerken volgens de norm G0304-M003. Ook kunnen wij fix lengtes materiaal voor u voorzien van een inkt- of hard stempeling met een bijbehorende hermerkverklaring. Bekijk hier ons Certificaat Herwaarmerken

Vragen over herwaarmerken

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
Diensten herwaarmerken detail.jpg
Bodor BML-20FT machine

Het herwaarmerken doen wij met een Bodor BML-20FT machine. Hiermee kunnen wij hard stempeling verzorgen op de betreffende artikelen. Het online overbrengen van relevante tekst, logo's of codes wordt met de Bodor machine direct uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een QR code. Een QR code bevat alle informatie binnen een compacte gravering en wisselt de betreffende informatie uit met andere scan systemen. Alle belangrijke en noodzakelijke informatie staat binnen die code vermeld.

Herwaarmerken

Wilt u meer informatie over het herwaarmerken of opnieuw stempelen van materiaal? Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag over de normeringen en mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo'n 55 landen

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.

AfbDienstenHerwaarmerken.jpg

DienstenHerwaarmerken.jpg

Diensten herwaarmerken achtergrond.jpg

Vragen over herwaarmerken

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
Ruud van de Mortel web.png (1)
Ruud van de Mortel Teamleider verkoop maatwerk