Winter tour

dinsdag 12 september 2017

De 3x3 Streetball Masters winter tour gaat van start op zaterdag 14 oktober 2017 in ons magazijn in Zaltbommel. Als officiële sponsor van de Nederlandse mannen en vrouwen vinden wij het geweldig om onze bedrijfslocatie hiervoor in te zetten.

Dynamisch, spectaculair, urban en innovatief! 3x3 basketball is geïnspireerd door verschillende vormen van streetball, een variant van het reguliere basketball dat ontstaan is op de pleintjes in de Verenigde Staten. Inmiddels is 3x3 basketball dé grootste urban teamsport ter wereld met wereldwijd meer dan 250 miljoen beoefenaars!

1 basket, 2 teams en 3 spelers
Eén van de grootste krachten van 3x3 basketball is de toegankelijkheid, het kan door iedereen gespeeld worden (mannen, vrouwen, jongens, meisjes, valide, invalide) zowel op recreatief als professioneel niveau. Daarnaast zijn de toegepaste regels (link 3x3 regels) en de vereiste capaciteit ook erg toegankelijk. Alles wat je nodig hebt is 1 basket, 2 teams en 3 spelers per team op een half basketball court. “3x3 easy as 1,2,3!”.

   

Wil je mee doen? Stel een team samen van maximaal 4 spelers (waarvan 1 wissel speler) en schrijf je nu in via deze link of scan de QR code. Iedereen kan mee doen vanaf de leeftijdscategorie U-10 (onder 10). Je hoeft geen lid te zijn van een basketball vereniging of van de NBB.

Toeschouwers zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom!

Vanaf 11.00 uur gaan we van start!