UNSN08825DetailPMeijering.jpg
Terug naar overzicht

DUPLEX WORLD 2021

DUPLEX WORLD 2021

donderdag 16 juli 2020

RDM Rotterdam, Nederland, 24 en 25 februari - de locatie voor Duplex World Seminar & Summit 2021

Duplex World Seminar & Summit 2021 belooft een spannend evenement te worden, met toonaangevende experts uit vele industrieën die presenteren over de nieuwste onderwerpen op het gebied van duplex roestvast staal. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig in Rotterdam en nodigen wij je graag uit voor een bezoek aan onze stand. Paul van Duijnhoven en Marc van Herwijnen ontvangen je graag en vertellen uiteraard over alle mogelijkheden die wij in huis hebben voor levering van duplex kwaliteiten. Je vindt ons in Stand S08.

Marc van Herwijnen Paul Meijering Stainless Steel Paul van Duijnhoven Paul Meijering Stainless Steel   Duplex World 2021 Paul Meijering Stainless Steel 

 

Meer informatie over de beurs vind je hier.