Maatwerk in elke branche

Paul Meijering is ontzettend breed georiënteerd in RVS en special alloys. Eindgebruikers nemen onze materialen af, zoals fittingen en flenzen, maar ook buizen en frames op maat. Wij kunnen alles zelf in huis. Onze kracht is dan ook dat we klanten zeer breed kunnen bedienen, allemaal op maat.

Ruud van de Mortel

Duurzaam samenwerken? Precies wat wij willen

Neem contact op
Machinepark_Paul_Meijering_Maatwerk.jpg
Eigen machinepark

We bedienen een diversiteit aan klanten op allerlei facetten. We kunnen namelijk vrijwel alles doen. Paul Meijering heeft een aantal machines staan waarmee we maatwerk kunnen leveren. Denk aan kanten, snijden, zetten, knippen, CNC draaien, herwaarmerken, verpakken en meer. Binnenkort wordt aan ons machinepark een plasma snijmachine toegevoegd, zodat we aan de toenemende vraag kunnen blijven leveren op snelheid die men van ons gewend is.

 

Specifiek maatwerk

Klanten komen vaak met een tekening, met een specifieke vraag. Digitaal kunnen wij die tekening uitlezen en die producten kunnen wij dan leveren. We moeten conform tekening kunnen produceren en dat mogen klanten ook van ons verwachten. 

Denk bijvoorbeeld aan maatwerk voor de voedingsindustrie. Voor een bakkerijmachine leveren wij dan de bakjes aan voor productie. Zo zijn er nog veel meer marktsegmenten waarin Paul Meijering actief is en waar maatwerk RVS voor geleverd wordt. Denk aan branches zoals machinebouw, oil & gas, voedingsindustrie, scheepsbouw, installatietechniek.

Wat voor uitdaging we ook tegenkomen, samen met de klant zoeken we naar een oplossing.
Kwaliteit waarborgen

Voor klanten in de installatietechniek levert Paul Meijering bijvoorbeeld veel hittebestendige buizen aan. Bijv een 321-kwaliteit buis. Voor deze markt moet dit op een bepaalde maat geproduceerd worden in lengte, waar verschillende toleranties op zitten. Doordat wij veel in-house kunnen doen, hebben wij zelf de controle over de snelle levering en kwaliteit waar we garant voor staan. Naast het leveren van maatwerk buizen krijgen wij nu ook de aanvraag voor snijwerk via deze klant. Dit vinden wij net zo belangrijk, want we streven naar een intensieve samenwerking met onze klanten.  

Scania Paul Meijering Stainless Steel.jpg (1)
Kritische levertijden

Levertijd is vaak erg kritisch en materialen die aangevraagd worden zijn niet altijd standaard. Materialen moeten vaak op een bepaalde maat geproduceerd worden en via externe leveranciers bemachtigd worden. We doen al jaren nauw zaken met fabrieken waar we goede ervaringen mee hebben. Dit weten we doordat we ze regelmatig auditeren, persoonlijke bezoeken afleggen en er nauw contact mee onderhouden. Zo houden we de levertijd scherp. 

Handwerk

Voor een schip hebben wij stortbuizen voor de visserij geleverd. Het gaat hier om grote diameters buis die speciaal door ons onder verstek zijn gezaagd. Maatwerk hiervoor is vrij nauwkeurig en specialistisch. De diameter is te groot voor compleet geautomatiseerde werkzaamheden. Hier komt vaak nog handwerk aan te pas en machines moeten handmatig ingesteld worden. Onze medewerkers zijn hier volledig op getraind. Samen hebben wij dit naar volle tevredenheid van de klant te weten te voltooien en we zijn nu bezig met de volgende order in drievoud. 

Duurzame samenwerking

Ruud van de Mortel werkt al ruim tien jaar bij Paul Meijering en is verantwoordelijk voor de afdeling Maatwerk.

“Wij staan voor duurzame lange termijn relaties. We zijn vrij breed georiënteerd in ons pakket wat we kunnen leveren, dus we kunnen ontzettend veel markten bedienen. Wat voor uitdaging we ook tegenkomen, samen met de klant zoeken we naar een oplossing. Dit geldt ook voor onze leveranciers waar we mee samenwerken. Wij doen alleen zaken met leveranciers waar we goede ervaringen mee hebben. Om een solide basis te creëren voor zowel ons als onze klanten.”

duurzaamheid1000.jpg

Fotolux_Paul_Meijering_30-09-2016_HR-69.jpg

header-02.jpg

Fittingen_Paul_Meijering.jpg

Ruud van de Mortel

Duurzaam samenwerken? Precies wat wij willen

Neem contact op
Fotolux_Ruud van de Mortel_14-03-2023_1.png
Ruud van de Mortel Teamleider verkoop maatwerk