Korte levertijden

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen. Materiaalcertificaten worden nog vóór aflevering per email verzonden.

Lees meer over Paul Meijering
img14-2x.jpg
‘Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van materialen.'

Als sinds 1989 helpen wij klanten

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo’n 55 landen.

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.


Wij zijn fan van

Ons werk vinden we belangrijk en doen we vol gedrevenheid. Maar er is meer waarvan ons bloed sneller gaat stromen: als trouwe supporter en sponsor ondersteunen wij ZZ Leiden Basketball en 3X3 Unites. Op 24 en 25 september 2022 haalt 3X3 Unites de prestigieuze FIBA 3X3 World Tour voor het eerst naar Nederland. Inmiddels zijn we ook fan van Brian van Eeuwijk, professional BMX racer. Ook deelnemers aan de jaarlijkse 1/8 recreatieve triatlon in Zaltbommel, dragen wij een warm hart toe. Onze passies delen we graag; we nodigen je van harte uit om als onze gast aanwezig te zijn bij een wedstrijd.

Leaders 3X3 Unites basketball Paul Meijering.jpg
Speel video

3X3 Unites basketball

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. 3X3 Unites inspireert en ondersteunt jongeren die hun dromen willen najagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun levens en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketball als middel bieden we handvaten om eigenaar te worden over hun eigen succes. Dat doen we door te inspireren met onze topsporters en topsport events.
Lees meerMeer over 3X3 Unites
ZZ Leiden basketball Paul Meijering Fiba Europecup.jpg

ZZ Leiden Basketball

Sinds 2019 sponsort Paul Meijering Zorg en Zekerheid Basketball in de DBL. Voor Paul Meijering is ZZ Leiden Basketball een goede sportpartner met een mentaliteit die ons past. Ook wij streven immers naar blijven meedoen op Europees (en wereld)niveau. Foto: www.fotografievanbemmelen.nl
Lees meerMeer weten over ZZ Leiden Basketball
Brian v Eeuwijk BMX Paul Meijering 942.jpg

Brian van Eeuwijk - BMX-er

Vanaf zijn 3e is Brian al fan van het BMX racen. Hij volgt de opleiding sport & bewegen en traint zo'n 15 tot 20 uur per week. Zijn ambitie is om als professioneel BMX-er mee te doen aan de Olympische Spelen in 2024 in Parijs.
Lees meerMeer over Brian van Eeuwijk...
2019_triatlon_Paul_Meijering.jpg

1/8e Triatlon Zaltbommel

Om de 1/8e triatlon met een goed resultaat te volbrengen zijn drie kernwaarden van cruciale betekenis: een goede conditie, doorzettingsvermogen en resultaat gerichtheid. In deze waarden kan Paul Meijering Metalen zich herkennen. Net als in ons bedrijf wordt er continue gewerkt aan een fris (werk-/sport-)klimaat en streven wij naar de beste kwaliteit. Voor 2023 staat de triatlon gepland op 26 augustus.
Lees meerMeer weten over de 1/8e triatlon?