img14-2x.jpg

Korte levertijden

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen. Materiaalcertificaten worden nog vóór aflevering per email verzonden.

Lees meer over Paul Meijering

‘Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van materialen.'

Opgericht in 1989 Ruim 30 jaar ervaring!

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo’n 55 landen.

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Wij zijn fan van

Ons werk vinden we belangrijk en doen we vol gedrevenheid. Maar er is meer waarvan ons bloed sneller gaat stromen: als trouwe supporter en sponsor ondersteunen wij coureur Renzo van Emmerik in de 1000cc Cup en, een goed potje basketball van de Orange Lions, zien wij heel graag. Inmiddels zijn we ook fan van 3x3 basketball, wat vanaf 2020 wordt toegevoegd aan de Olympische Spelen. Ook deelnemers aan de jaarlijkse 1/8 recreatieve triatlon in Zaltbommel, dragen wij een warm hart toe. Onze passies delen we graag; we nodigen u van harte uit om als onze gast aanwezig te zijn bij een race of wedstrijd.

img18-2x.jpg
Motor Racing

Na het behalen van zijn eerste podiumplek in 2017 zal Renzo van Emmerik extra gemotiveerd ook in 2018 weer op zijn BMW van start gaan in het Nederlands Kampioenschap SuperCup 1000. Vanaf maart tot en met september rijdt deze coureur regelmatig op het circuit van Assen om zijn racedroom waar te maken. Als trotse sponsor stellen wij onder meer een racebus ter beschikking aan dit jonge talent. Na drie keer eerder al dicht bij het podium geweest te zijn is het nu tijdens De 501 van Assen op 14 juli 2018 gelukt. Renzo heeft met zijn tijdelijke teamgenoten Joey Louwes en Rinze Luimstra een derde plaats behaald, een geweldige prestatie in een veld van maar liefst 56 ingeschreven teams.

Meer weten over Renzo
1/8e Triatlon Zaltbommel
paul-meijering-recreatieve-.jpg (1)
1/8e Triatlon Zaltbommel

Om de 1/8e triatlon met een goed resultaat te volbrengen zijn drie kernwaarden van cruciale betekenis: een goede conditie, doorzettingsvermogen en resultaat gerichtheid. In deze waarden kan Paul Meijering Metalen zich herkennen. Net als in ons bedrijf wordt er continue gewerkt aan een fris (werk-/sport-)klimaat en streven wij naar de beste kwaliteit. Als hoofdsponsor dragen wij dan ook graag jaarlijks ons steentje bij.

Meer weten over de 1/8e triatlon?
Bommelse promenadeloop
Promenadeloop2016.jpg (1)
Bommelse promenadeloop

Natuurlijk steunen wij de Bommelse promenadeloop voor Stichting Roparun (hulp aan mensen met kanker). Een sportief evenement voor jong en oud met loopafstanden vanaf 2,5 tot 10km. Ieder jaar wordt de promenadeloop in april georganiseerd door een vast team van vrijwilligers. Deelnemers zijn o.a. scholieren, bedrijven en individuele lopers.

Meer informatie?
Basketball
FotoNMT1.png
Basketball

De Orange Lions werken aan de toekomst van het Nederlandse basketball. Het programma voor de nationale ploeg wordt op een professionele manier vorm gegeven. Inmiddels zijn de basketballers zich hard aan het voorbereiden op de laatste kwalificatierondes voor het WK 2019 in China. De Orange Lions zitten in de tweede kwalificatiereeks. In de Maaspoort in 's-Hertogenbosch komt Polen op donderdag 29 november op bezoek. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oranjebasketball.com. Voor gezinnen, jongeren en teams gelden gereduceerde tarieven. Met de steun van alle Nederlandse basketball liefhebbers moet het mogelijk zijn om ook om een plaatsing voor het WK te realiseren.

Meer over de Orange Lions
3x3 Basketball
StreetballmastersAmersfoortPaulMeijering.jpg
3x3 Basketball

Een nieuwe Olympische sport 3x3 basketball - vanaf 2020 in Tokyo, daar worden we blij van! En, dat tonen we in de vorm van een steuntje in de rug voor de Nederlandse mannen en vrouwen selecties. Ook zijn we sinds begin mei 2018 gestart als logistieke partner van de Basketballbond en regelen wij het transport van en naar de Streetballmasters locaties. Streetballmasters is mooie manier om iedereen in de gelegenheid te stellen om te sporten, jong en oud. In het weekend van 20 en 21 juli wordt in Amsterdam de zomertour afgesloten met de finale.

Meer over 3x3 Basketball...
Motor Racing