Korte levertijden

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen. Materiaalcertificaten worden nog vóór aflevering per email verzonden.

Lees meer over Paul Meijering
img14-2x.jpg
‘Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van materialen.'

Management & organisatie

Paul Meijering web.png
Paul Meijering CEO +31 (0)418 576060 paul@paulmeijering.nl

Als sinds 1989 helpen wij klanten

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo’n 55 landen.

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.


Wij zijn fan van

Ons werk vinden we belangrijk en doen we vol gedrevenheid. Maar er is meer waarvan ons bloed sneller gaat stromen: als trouwe supporter en sponsor ondersteunden wij het afgelopen seizoen coureur Renzo van Emmerik in de 1000cc Cup en, een goed potje basketball van Zorg en Zekerheid Leiden, zien wij heel graag. Inmiddels zijn we ook fan van het NK Veldrijden, wat in 2021 in Zaltbommel wordt gehouden. Ook deelnemers aan de jaarlijkse 1/8 recreatieve triatlon in Zaltbommel, dragen wij een warm hart toe. Onze passies delen we graag; we nodigen u van harte uit om als onze gast aanwezig te zijn bij een race of wedstrijd.

ZZ Leiden Basketball

Sinds 2019 sponsort Paul Meijering Zorg en Zekerheid Basketball in de DBL. Voor Paul Meijering is ZZ Leiden Basketball een goede sportpartner met een mentaliteit die ons past. Ook wij streven immers naar blijven meedoen op Europees (en wereld)niveau. Foto: www.fotografievanbemmelen.nl
Lees meerMeer weten over ZZ Leiden Basketball

NK Veldrijden 2021

Het NK Veldrijden vindt plaats op zaterdag 9 januari 2021 in Zaltbommel. Dit keer zal het een eendaags evenement worden wat uitgebreid op de kaart wordt gezet op tv en social media.
Lees meerMeer over het NK Veldrijden...

Motor Racing

Renzo van Emmerik heeft zijn laatste seizoen gereden in de ONK SuperCup 1000 van de OW Cup. Hij is op de 5e plaats geëindigd.
Lees meerMeer weten over Renzo

1/8e Triatlon Zaltbommel

Om de 1/8e triatlon met een goed resultaat te volbrengen zijn drie kernwaarden van cruciale betekenis: een goede conditie, doorzettingsvermogen en resultaat gerichtheid. In deze waarden kan Paul Meijering Metalen zich herkennen. Net als in ons bedrijf wordt er continue gewerkt aan een fris (werk-/sport-)klimaat en streven wij naar de beste kwaliteit. Als hoofdsponsor dragen wij dan ook graag jaarlijks ons steentje bij.
Lees meerMeer weten over de 1/8e triatlon?