Korte levertijden

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen. Materiaalcertificaten worden nog vóór aflevering per email verzonden.

Lees meer over Paul Meijering
img14-2x.jpg
‘Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van materialen.'

Al sinds 1989 helpen wij klanten

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo’n 55 landen.

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.


Wij zijn fan van

Ons werk vinden we belangrijk en doen we vol gedrevenheid. Maar er is meer waarvan ons bloed sneller gaat stromen: als trouwe supporter en sponsor ondersteunen wij 3X3 Unites. Daarbij zetten we 3X3 basketball steeds meer op de kaart. Ook zijn we fan van Brian van Eeuwijk, professional BMX racer en van Henri Scheutjens die heel goed presteert in de DTC cup. En alle deelnemers aan de jaarlijkse 1/8 recreatieve triatlon in Zaltbommel, dragen wij een warm hart toe. Onze passies delen we graag; we nodigen je van harte uit om als onze gast aanwezig te zijn bij een wedstrijd.

Leaders 3X3 Unites basketball Paul Meijering.jpg
Speel video

3X3 Unites basketball

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. 3X3 Unites inspireert en ondersteunt jongeren die hun dromen willen najagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun levens en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketball als middel bieden we handvaten om eigenaar te worden over hun eigen succes. Dat doen we door te inspireren met onze topsporters en topsport events.
Lees meerMeer over 3X3 Unites
Henri Scheutjens.jpg

Henri Scheutjens - DTC1 cup

We zijn ook fan van racen en volgen de prestaties van Henri Scheutjens dan ook graag. In de DTC1 cup is plek voor elke raceauto. Omdat het om officiële wedstrijden gaat dienen alle auto's KNAF goedgekeurd te zijn en de rijder moet beschikken over een racelicentie.
Lees meerMeer weten over Henri in de DTC cup?
Brian v Eeuwijk BMX Paul Meijering 942.jpg

Brian van Eeuwijk - BMX-er

Vanaf zijn 3e is Brian al fan van het BMX racen. Hij volgt de opleiding sport & bewegen en traint zo'n 15 tot 20 uur per week. Zijn ambitie is om als professioneel BMX-er mee te doen aan de Olympische Spelen in 2024 in Parijs.
Lees meerMeer over Brian van Eeuwijk...
2019_triatlon_Paul_Meijering.jpg

1/8e Triatlon Zaltbommel

Om de 1/8e triatlon met een goed resultaat te volbrengen zijn drie kernwaarden van cruciale betekenis: een goede conditie, doorzettingsvermogen en resultaat gerichtheid. In deze waarden kan Paul Meijering Metalen zich herkennen. Net als in ons bedrijf wordt er continue gewerkt aan een fris (werk-/sport-)klimaat en streven wij naar de beste kwaliteit. Voor 2023 staat de triatlon gepland op 26 augustus.
Lees meerMeer weten over de 1/8e triatlon?