img14-2x.jpg

Korte levertijden

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen. Materiaalcertificaten worden nog vóór aflevering per email verzonden.

Lees meer over Paul Meijering

‘Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van materialen.'

Management & organisatie

Paul Meijering web.png Paul Meijering
CEO
+31 (0)418 576064
Stefan Bagen web.png Stefan Bagen
Adjunct directeur
+31 (0)418 576070
Conny Meijering web.png Conny Meijering
Marketing / P&O
+31 (0)418 576069

Opgericht in 1989 Ruim 25 jaar ervaring!

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo’n 55 landen.

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Wij zijn fan van

Ons werk vinden we belangrijk en doen we vol gedrevenheid. Maar er is meer waarvan ons bloed sneller gaat stromen: als trouwe supporter en sponsor ondersteunen wij coureur Renzo van Emmerik in de 1000cc Cup en, een goed potje basketball van de Orange Lions, zien wij heel graag. Inmiddels zijn we ook fan van 3x3 basketball, wat vanaf 2020 wordt toegevoegd aan de Olympische Spelen. Ook deelnemers aan de jaarlijkse 1/8 recreatieve triatlon in Zaltbommel, dragen wij een warm hart toe. Onze passies delen we graag; we nodigen u van harte uit om als onze gast aanwezig te zijn bij een race of wedstrijd.

img18-2x.jpg
Motor Racing

Na het behalen van zijn eerste podiumplek in 2017 zal Renzo van Emmerik extra gemotiveerd ook in 2018 weer op zijn BMW van start gaan in het Nederlands Kampioenschap SuperCup 1000. Vanaf maart tot en met september rijdt deze coureur regelmatig op het circuit van Assen om zijn racedroom waar te maken. Als trotse sponsor stellen wij onder meer een racebus ter beschikking aan dit jonge talent.

Meer weten over Renzo
Triatlon
paul-meijering-recreatieve-.jpg (1)
Triatlon

Om de 1/8e triatlon met een goed resultaat te volbrengen zijn drie kernwaarden van cruciale betekenis: een goede conditie, doorzettingsvermogen en resultaat gerichtheid. In deze waarden kan Paul Meijering Metalen zich herkennen. Net als in ons bedrijf wordt er continue gewerkt aan een fris (werk-/sport-)klimaat en streven wij naar de beste kwaliteit. Als hoofdsponsor dragen wij dan ook graag jaarlijks ons steentje bij.

Meer weten over de 1/8e triatlon?
Bommelse promenadeloop
Promenadeloop2016.jpg (1)
Bommelse promenadeloop

Natuurlijk steunen wij de jaarlijkse Bommelse promenadeloop voor Stichting Roparun (hulp aan mensen met kanker). Een sportief evenement voor jong en oud met loopafstanden vanaf 2,5 tot 10km.

Meer informatie?
Basketball
img19-2x.jpg
Basketball

De Orange Lions werken aan de toekomst van het Nederlandse basketball. Het programma voor de nationale ploeg wordt op een professionele manier vorm gegeven. In augustus 2017 starten de Orange Lions met de pre-kwalificatiewedstrijden voor het WK 2019 in China.

Meer over de Orange Lions
3x3 Basketball
WK20173x3Angels.png
3x3 Basketball

Een nieuwe Olympische sport 3x3 basketball - vanaf 2020 in Tokyo, daar worden we blij van! En, dat tonen we in de vorm van een steuntje in de rug voor de Nederlandse mannen en vrouwen selecties. In het weekend van 7 t/m 9 juli a.s. nemen zij deel aan de FIBA Europecup 2017 in Amsterdam. Lees meer over deze nieuwe variant van basketball.

Meer over 3x3 Basketball...
Motor Racing