img14-2x.jpg

Korte levertijden

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen. Materiaalcertificaten worden nog vóór aflevering per email verzonden.

Lees meer over Paul Meijering

‘Door kritisch naar de behoeften van onze klanten te luisteren kunnen wij meedenken in het hele proces: van inkoop tot toepassing van materialen.'

Opgericht in 1989 Ruim 30 jaar ervaring!

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo’n 55 landen.

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Wij zijn fan van

Ons werk vinden we belangrijk en doen we vol gedrevenheid. Maar er is meer waarvan ons bloed sneller gaat stromen: als trouwe supporter en sponsor ondersteunen wij coureur Renzo van Emmerik in de 1000cc Cup en, een goed potje basketball van de Orange Lions, zien wij heel graag. Inmiddels zijn we ook fan van 3x3 basketball, wat vanaf 2020 wordt toegevoegd aan de Olympische Spelen. Ook deelnemers aan de jaarlijkse 1/8 recreatieve triatlon in Zaltbommel, dragen wij een warm hart toe. Onze passies delen we graag; we nodigen u van harte uit om als onze gast aanwezig te zijn bij een race of wedstrijd.

img18-2x.jpg
Motor Racing

Renzo van Emmerik zal komend seizoen opnieuw van start gaan in de ONK SuperCup 1000 van de OW Cup. De Brabander zal dit doen met volledige ondersteuning van het onlangs nieuw opgezette RENT A SUPERBIKE TEAM. Na een teleurstellend eindresultaat in 2018 vanwege de gevolgen van een aantal crashes, heeft de coureur Renzo van Emmerik voor komend seizoen helemaal omgegooid. De coureur uit het Noord-Brabantse Meeuwen gaat voor niets minder dan de ONK Supercup 1000 titel. Om dit doel te kunnen bereiken heeft Van Emmerik gekozen om zich volledig te laten ondersteunen door RENT A SUPERBIKE TEAM.

Meer weten over Renzo
1/8e Triatlon Zaltbommel
paul-meijering-recreatieve-.jpg (1)
1/8e Triatlon Zaltbommel

Om de 1/8e triatlon met een goed resultaat te volbrengen zijn drie kernwaarden van cruciale betekenis: een goede conditie, doorzettingsvermogen en resultaat gerichtheid. In deze waarden kan Paul Meijering Metalen zich herkennen. Net als in ons bedrijf wordt er continue gewerkt aan een fris (werk-/sport-)klimaat en streven wij naar de beste kwaliteit. Als hoofdsponsor dragen wij dan ook graag jaarlijks ons steentje bij.

Meer weten over de 1/8e triatlon?
Bommelse promenadeloop
Promenadeloop2016.jpg (1)
Bommelse promenadeloop

Natuurlijk steunen wij de Bommelse promenadeloop voor Stichting Roparun (hulp aan mensen met kanker). Een sportief evenement voor jong en oud met loopafstanden vanaf 2,5 tot 10km. Ieder jaar wordt de promenadeloop in april georganiseerd door een vast team van vrijwilligers. Deelnemers zijn o.a. scholieren, bedrijven en individuele lopers.

Meer informatie?
Basketball
FotoNMT1.png
Basketball

Voor het eerst in ruim 30 jaar heeft Nederland weer meegestreden om een WK-ticket. In Polen ging Oranje in de laatste wedstrijd met 85-76 nipt onderuit. Het was de zoveelste wedstrijd waarin de Orange Lions lieten zien een plaats op het hoogste Europese podium meer dan waard te zijn. In november 2019 zijn de eerstvolgende officiële wedstrijden van Nederland.

Meer over de Orange Lions
3x3 Basketball
3x3BasketballMenNetherlandsServia.jpeg
3x3 Basketball

Een nieuwe Olympische sport 3x3 basketball - vanaf 2020 in Tokyo, daar worden we blij van! En, dat tonen we in de vorm van een steuntje in de rug voor de Nederlandse mannen en vrouwen selecties. Aan de lijst met internationale 3x3 events wordt er dit jaar een topevenement toegevoegd, namelijk het Europees Kampioenschap 3x3 basketball van 7 t/m 9 juli in Amsterdam! Dit evenement zal samen met de Gemeente Amsterdam, FIBA, TIG SPORTS en House of Sports worden georganiseerd. Ook Paul Meijering Metalen ondersteunt natuurlijk de Nederlandse mannen en vrouwen. Meer informatie over dit evenement volgt nog.

Meer over 3x3 Basketball...
Motor Racing