Over 1.4539

Het materiaal 1.4539 is een combinatie van ijzer, molybdeen en koper. Dat zorgt voor een verhoogde weerstand tegen zuren als zwavelzuur, fosforzuur en salpeterzuur. Daardoor is niet alleen de corrosiebestendigheid hoog, maar is het ook goed lasbaar. Het is goed bestand tegen omgevingschloriden en is slijtvast. Het is bestand tegen onder andere put- , spannings-, en interkristallijne corrosie. Dankzij laag C-gehalte is 1.4539 904L staal na het lassen zonder thermische nabehandeling toe te passen. We leveren onze producten rechtstreeks uit voorraad. Bekijk nu het aanbod en vraag vandaag nog een offerte aan. Bij Paul Meijering vind je materiaal 1.4539 voor een goede prijs.

industrie paul meijering.jpg
De voordelen van 1.4539 904L:

• Corrosieweerstand
• Goed lasbaar 
• Goed te polijsten

Toepassingen voor rondstaal 1.4539:

Je vindt roestvast staal 1.4539 vooral in de chemische, farmaceutische en olie-industrie. Toepassingen zijn tanks, flenzen en warmtewisselaars. Dankzij de toevoeging van koper aan rvs 904L is het geschikt voor het omgaan met zwavel- en fosforzuren. Paul Meijering combineert een breed assortiment stalen aisi 904L platen met scherpe prijzen en snelle levering. Zo vind je altijd wat je zoekt. En omdat we uit voorraad leveren, heb je het snel in huis. 

✓ Chemische industrie
✓ Farmaceutische industrie
✓ 
Olie- en gasindustrie
✓ Scheepsindustrie

1.4539 bestaat uit:

UNS N08904

Vragen over rvs 904L of 1.4539? Onze specialisten helpen u graag

Het is logisch als je nog vragen hebt of als je meer wilt weten over onze producten. Ben je benieuwd naar de prijs van een rechthoekig buisprofiel? Vraag dan nu een offerte aan. Doordeweeks tijdens kantooruren ontvang je deze al binnen een uur. Uiteraard staan wij ook klaar om je te adviseren. Onze experts helpen je graag. Neem nu contact met ons op. 

 

Of bekijk hier ons volledige assortiment.

Fotolux_Marcel Saas_14-03-2023_small.png
Neem contact met ons op