Herwaarmerken / overstempelen

Om een metaalsoort te kunnen herwaarmerken of overstempelen dien je bevoegd te zijn.

Paul Meijering is sinds 2015 door Lloyd's Register bevoegd om (zaag)stukken te herwaarmerken volgens de norm G0304-M003. Ook kunnen wij fix lengtes materiaal voor u voorzien van een inkt- of hard stempeling met een bijbehorende hermerkverklaring. Bekijk hier ons Certificaat Herwaarmerken

Vragen over herwaarmerken / overstempelen

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
Herwaarmerken Paul Meijering Maatwerk 2web.jpg
Het afgeven van een hermerkverklaring

De FlyMarker mini 65/30 is een volledig mobiele markeermachine die wij gebruiken voor het maken van duurzame en snelle markeringen. De Markator FlyMarker mini heeft een markeergebied van 65 x 30 mm. Een lichte markeermachine van maximaal 2,4kg inclusief accu, die gemakkelijk te gebruiken is.

De markeernaald is elektromagnetisch aangedreven en brengt door oscillerende bewegingen puntmarkeringen aan. Er zijn verschillende markeerhoogtes beschikbaar met stappen van 0,1mm. De FlyMarker kan zowel zachte materialen als harde materialen bewerken.

Afhankelijk van het softwarepakket is het mogelijk om, naast tekst en cijfers, ook logo's en data matrix codes te markeren. 

Wilt u meer informatie over het herwaarmerken of opnieuw stempelen van materiaal? Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag over de normeringen en mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Diensten herwaarmerken detail.jpg
Bodor BML-20FT machine

Tevens werken wij met een Bodor BML-20FT machine. 

Hiermee kunnen wij een harde stempeling verzorgen op de betreffende artikelen. Het online overbrengen van relevante tekst of codes wordt met deze machine direct uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een QR code. Een QR code bevat alle informatie binnen een compacte gravering en wisselt de betreffende informatie uit met andere scan systemen. Alle belangrijke en noodzakelijke informatie staat binnen die code vermeld.

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo'n 55 landen

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Herwaarmerken Paul Meijering Maatwerk 2web.jpg

AfbDienstenHerwaarmerken.jpg

DienstenHerwaarmerken.jpg

Diensten herwaarmerken achtergrond.jpg

Vragen over herwaarmerken / overstempelen

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
Fotolux_Ruud van de Mortel_14-03-2023_1.png
Ruud van de Mortel Teamleider verkoop maatwerk