Kanten / zetten

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om de kantbanken te bedienen en uw platen in de juiste zetvolgorde te plaatsen. Wilt u de platen laten knippen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het kanten en zetten van uw materialen? Onze medewerkers vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak. 

Vragen over kanten/zetten?

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
CNC hydraulische kantbanken

Ons machinepark is voorzien van twee CNC gestuurde hydraulische kantbanken. Met 175 ton drukkracht zetten wij roestvast stalen platen t/m 3.0 mm dik met een maximale zetbreedte van 4.100mm. Om het gehele leveringsproces nog korter te laten verlopen heeft de kantpers de mogelijkheid om 3D DXF files te importeren, zodat wij met de juiste bestanden kunnen werken.

Machinepark_Paul_Meijering_Maatwerk.jpg
Ermaksan Speed-bend SB6100-400

Met deze CNC gestuurde machine kunnen wij ook platen met een zetbreedte van 6.100mm en dikte t/m 8.0 mm verwerken. Platen worden gezet met een drukkracht van 400 ton. De SB6100-400 wordt met 6 assen gestuurd en is voorzien van een Delem 66T grafische touch screen besturing.

 

* CNC aangestuurd bombeersysteem
* DSP laserbeveiliging
* 2 verrijdbare oplegarmen

ZetwerkPaulMeijering6_2500.jpg

ZetwerkPaulMeijering7_2500.jpg

RVS_maatwerk_Paul_Meijering.jpg

LasersnijdenZetwerkPaulMeijering1_2500.jpg

Sorteerrek_Paul_Meijering_Customization.jpg

Vragen over kanten/zetten?

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
Ruud van de Mortel web.png (1)
Ruud van de Mortel Teamleider verkoop maatwerk