Unieke vaste prijsafspraken

Voor een koelbedrijf werd ons gevraagd om maandelijks materiaal te leveren voor een specifieke periode tegen een vaste prijs. In deze branche fluctueren de prijzen elke maand. Het is daarom vrij uniek om hiervoor vaste prijsafspraken te maken. Door middel van een bandbreedte die we van tevoren met de klant overeenkomen, kunnen we altijd goede aanpassingen maken. Op die manier weet de klant precies waar hij staat.

Marcel Saas

Wat vind jij belangrijk?

Neem contact op
RijpInstallatie_Paul_Meijering.jpg
Specifieke verpakkingseisen en uiterlijk

De klant had specifieke verpakkingseisen. Het materiaal moest afgedopt worden aangeleverd en verpakt worden in weerbestendig folie, wat geschikt is voor buitenopslag. Ook het uiterlijk had specifieke kenmerken. Dit moest uitsluitend van Europees materieel zijn en fabrieksgeborsteld.

 

Dynamische doorlooptijd

Het project had een succesvolle dynamische doorlooptijd van vijf maanden. Leveringsperformance en beschikbaarheid van het juiste materiaal is erg belangrijk. Door de juiste vragen te stellen kunnen wij de echte wensen van de klant boven tafel halen. Samen zoeken we naar een oplossing en zorgen dat materialen tegen de juiste prijs en juiste condities worden geleverd. Binnen 48 uur hebben wij het materiaal aan kunnen leveren en dat voor een aantal maanden lang tegen een vaste prijs. 

Paul Meijering gaat verder dan alleen het leveren van een product tegen een goede prijs. 
Snel het juiste advies

Wat vindt de klant nou echt belangrijk? Een vraag die we bij Paul Meijering dagelijks aan onszelf stellen. Klanten hebben bij ons aan een half woord genoeg. Dankzij vele jaren ervaring kunnen wij klanten snel helpen en adviseren, omdat we voorbij de klantvraag kunnen kijken en daarop in kunnen spelen. Door de vele goede relaties die wij ook met andere leveranciers hebben, hebben we speciale marktafspraken kunnen maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw materiaalvraag? Neem dan vrijblijvend contact op!

KoeltechniekPaulMeijering_web.jpg

Koudetemperatuur_Paul_Meijering_web.jpg

KoeltechniekPaulMeijering1_web.jpg

PrijsafspraakPaulMeijering_web.jpg

Pietje Buis Verpakken

Marcel Saas

Wat vind jij belangrijk?

Neem contact op
Fotolux_Marcel Saas_14-03-2023_1.png
Marcel Saas Verkoop Benelux