Lasersnijden buizen

De BLM 3D LT8.20 fiber buislaser heeft het grootste werkbereik voor het lasersnijden van buizen en heeft een 4 kW CO2-laserbron.

Het lasersnijden van buizen doen wij specifiek op maat voor u.
Met onze BLM 3D LT8.20 buislaser bewerken wij snel en accuraat uw materialen met een maximale kwaliteit. Onze experts zorgen ervoor dat de machine uw materialen (in een 3D modus) snijdt op de juiste lengte en voorziet van de bewerkingen die u wenst. Nabewerkingen zoals boren en ponsen zijn dankzij een sublieme afwerking niet nodig. Snijstof wordt automatisch verwijderd, zodat het snijwerk volledig schoon uit de machine komt.

Onze maatwerk afdeling geeft u graag meer informatie over alle bewerkingsmogelijkheden.

 

Vragen over het snijden van buizen?

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
BLM 3D LT8.20 fiber buislaser

Met onze geavanceerde BLM 3D LT8.20 fiber buislaser zijn vele bewerkingen mogelijk en zijn wij productief in grote en kleine series

Om grote series snel te kunnen snijden, worden de buizen zonder onderbreking achter elkaar geladen. Komt er een spoedopdracht tussendoor, dan kun je de twee laadunits naar de gewenste situatie in een handomdraai aanpassen. De lopende serie wordt direct daarna weer opgepakt door de machine.
Bij kleine series en frequente productiewisselingen, configureert de machine zichzelf automatisch zodat er continu, zonder onderbrekingen, kan worden geproduceerd.

Klik op de afbeelding links en bekijk de video.

Technische specificaties bewerkingen

Onze BLM 3D LT8.20 buizenlaser kan de volgende diameters bewerken op een maximale lengte van 6500mm.

Profielbuizen:
diameter van 12 - 200 mm
Ronde buizen:
diameter van 12 - 240 mm
Snijdikte:
8 mm
Automatische aan- en afvoer van materialen. Wij lasersnijden uitsluitend RVS.
Procesoptimalisatie

Besparing begint met het materiaal. Door zoveel mogelijk stukken uit een buis te nesten, besparen wij optimaal op het materiaal en blijft het uiteindelijke snijafval beperkt.
Productie wisselingen zonder aanpassingen - Wanneer het product verandert hoeft de lader niet telkens handmatig bedient te worden. Met een laadcapaciteit van 5.000 kg werkt de machine gedurende lange tijd volledig autonoom. Het laden van de bundels gebeurt snel en zonder vastlopen, waarbij de buisoriëntatie intact blijft.

 

Laser cutting tubes Paul Meijering Stainless Steel  Buislaser Paul Meijering Stainless Steel 

 

Bespaar tijd en materiaal

Dankzij de dynamische nesting, bepaalt LT8.20 de volgorde van de onderdelen die uit de buis moeten worden gesneden, om het snijafval aan het einde van de buis tot een minimum te beperken en het lossen te vergemakkelijken en te versnellen.

B332CLASER.jpg (1)

LT8.20 Buislaser scherm Paul Meijering.jpg

Koker 80x80 lasergesneden Paul Meijering.jpg

RVS buis lasergesneden Paul Meijering.jpg

Koker_lasergesneden_ontbraamd_Paul_Meijering_slider.jpg

Vragen over het snijden van buizen?

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct contact
Ruud van de Mortel web.png (1)
Ruud van de Mortel Teamleider verkoop maatwerk