Lasersnijden buizen

Onze experts zorgen ervoor dat de machine uw materialen snijdt op de juiste lengte en voorziet van de bewerkingen die u wenst. Nabewerkingen zoals boren en ponsen zijn dankzij een sublieme afwerking niet nodig. Onze vakmensen geven u graag meer informatie over alle bewerkingsmogelijkheden.

Vragen over het snijden van buizen?

Jan-Willem van Eck helpt u graag op weg.

Direct contact
BuizenlaserPaulMeijering.jpg
Bodor T230-6 fiber buizenlaser 

Met onze geavanceerde Bodor T230-6 fiber buizenlaser zijn vele bewerkingen mogelijk. De compacte, flexibele, half vliegend 2,5D optiek buizenlaser met de allernieuwste generatie MAX 2 KW 1065Nm fibertechniek heeft de nieuwste procestechnologie voor het opdelen van lengtes. Bovendien biedt deze buizenlaser de mogelijkheid om rondom contouren te vervaardigen met maximale geometrievrijheid. 

Technische specificaties bewerkingen

De T230-6 buizenlaser kan de volgende diameters bewerken

Profielbuizen:
diameter van 20 - 160 mm
Ronde buizen (kokers):
diameter van 20 - 230 mm
Snijdikte:
6mm
Automatische aan- en afvoer van materialen. Wij lasersnijden uitsluitend RVS.
Procesoptimalisatie

Een optimaal productieproces aan het begin van de keten, zorgt ervoor dat u bespaart op het totaalproduct. Door een naadloze productie worden minder tussenvoorraden geproduceerd en minimaliseert u interne transportkosten. Bovendien komen toolingkosten geheel te vervallen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw materiaal bewerkingen? Neem contact op met één van onze experts. Zij vertellen u graag meer over het optimaliseren van uw productieproces dankzij slimme technologie en maatwerk oplossingen voor het lasersnijden van buizen. 

Vragen over het snijden van buizen?

Jan-Willem van Eck helpt u graag op weg.

Direct contact
Jan-Willem Verkoop & Uitvoering maatwerk