Lasersnijden buizen

Onze experts zorgen ervoor dat de machine uw materialen snijdt op de juiste lengte en voorziet van de bewerkingen die u wenst. Nabewerkingen zoals boren en ponsen zijn dankzij een sublieme afwerking niet nodig. Onze vakmensen geven u graag meer informatie over alle bewerkingsmogelijkheden.

Vragen over het snijden van buizen?

Jan-Willem van Eck helpt u graag op weg.

Direct contact
FiberLaserBuisT230-6.jpg
Bodor T230-6 fiber buizenlaser 

Met onze geavanceerde Bodor T230-6 fiber buizenlaser zijn vele bewerkingen mogelijk. De compacte, flexibele, half vliegend 2,5D optiek buizenlaser met de allernieuwste generatie MAX 2 KW 1065Nm fibertechniek heeft de nieuwste procestechnologie voor het opdelen van lengtes. Bovendien biedt deze buizenlaser de mogelijkheid om rondom contouren te vervaardigen met maximale geometrievrijheid. 

Technische specificaties bewerkingen

De T230-6 buizenlaser kan de volgende diameters bewerken

Profielbuizen:
diameter van 20 - 160 mm
Ronde buizen (kokers):
diameter van 20 - 230 mm
Snijdikte:
6mm
Automatische aan- en afvoer van materialen. Wij lasersnijden uitsluitend RVS.
Procesoptimalisatie

Een optimaal productieproces aan het begin van de keten, zorgt ervoor dat u bespaart op het totaalproduct. Door een naadloze productie worden minder tussenvoorraden geproduceerd en minimaliseert u interne transportkosten. Bovendien komen toolingkosten geheel te vervallen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw materiaal bewerkingen? Neem contact op met één van onze experts. Zij vertellen u graag meer over het optimaliseren van uw productieproces dankzij slimme technologie en maatwerk oplossingen voor het lasersnijden van buizen. 

Internationale ervaring
globe.png

Wij exporteren dagelijks buizen en componenten naar zo'n 55 landen

Snelheid en zekerheid
24-hours.png

95% van alle bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit. Zorgvuldig verpakt, gelabeld en verzonden door transporteurs die staan voor kwaliteit.

Maatwerk
compass.png

Naast een standaard voorraad zijn we ingericht op maatwerk, special alloys en verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Vragen over het snijden van buizen?

Jan-Willem van Eck helpt u graag op weg.

Direct contact
Jan-Willem Verkoop & Uitvoering maatwerk