Lasersnijden platen

Snijbestellingen worden automatisch geoptimaliseerd en er wordt slim gezocht naar randen en automatische positionering voor zo min mogelijk snijverlies. Vervolgens kunnen wij de gesneden platen en buizen voor u ontbramen en afwerken. Onze specialisten vertellen u graag over de mogelijkheden.

Vragen over het lasersnijden van platen?

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct Contact
Bodor P6020 fiber laser

De Bodor P6020 lasermachine heeft een speciaal besturingssysteem, die de import van meerdere grafische afbeeldingen ondersteunt en zo een intelligente lay-out van grafisch snijden realiseert. De machine is voorzien van de meest moderne programmering en software interactie voor een verbluffende operatie ervaring. Dit zorgt er onder andere voor dat het plaatwerk zo optimaal mogelijk gebruikt wordt met zo min mogelijk afval als gevolg. Het heeft de nieuwste technieken en biedt direct een aantal voordelen: een snel en eenvoudig besturingssysteem, efficiënte en nauwkeurige snij instructies en een effectieve verbetering van de gebruikerservaring.

Technische specificaties lasersnijden Bodor P6020

De Bodor P6020 fiber laser is inzetbaar voor:

RVS platen:
6000 mm x 2000 mm
Snijdikte:
0.6 - 12 mm
Wij lasersnijden RVS en nikkel platen.
Bodor P3015 fiber laser

De Bodor P3015 fiber laser met 12kW lasvermogen is in september 2021 in gebruik genomen een heeft zeer productief lasersysteem, boordevol met tijdbesparende productie functies. Autofocus is van toepassing op meerdere brandpuntafstanden en past automatisch de brandpuntpositie aan tijdens het snijproces voor verschillende plaatdiktes. Het besturingssysteem controleert regelt de brandpuntafstand. Geen manuele regeling meer, waardoor minder fouten en een constantere kwaliteit. Overname van Bodor bliksemperforatietechnologie met 90% minder piercing tijd. De autofocus laserkop leest automatische systeemdata bij het wisselen van verschillende metaalsoorten. Hierdoor wordt het materiaal perfect gesneden met minder energieverbruik, meer snelheid en een hoger rendement.

Technische specificaties lasersnijden Bodor P3015

De Bodor P3015 fiber laser is inzetbaar voor:

RVS platen:
3000 mm x 1500 mm
Snijdikte:
0.5 - 30 mm
Wij lasersnijden RVS en nikkel platen.
Efficiënt lasersnijden

Deze Bodor P6020 machine heeft een 4KW bron en is speciaal ontworpen voor het snijden van plaatmaterialen. Met slechts 20 seconden wisseltijd is de Bodor P6020 fiber laser de koploper in de markt als het gaat om snel en efficiënt wisselen van de tafel. Met een Z-as verplaatsing van 300mm is het ook mogelijk strippen, kokers en rechthoek profielen te bewerken. 

De Bodor P3015 is een fiber lasermachine heeft een 12KW bron.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het snijden van plaatmateriaal of kokers? Onze vakkundige medewerkers vertellen u er graag meer over. 

FinishedSheetDetailPMeijering.jpg

Lasercuttingsheets.jpg

LasercuttingsheetsPaulMeijeringweb.jpg

Lasercuttingsheets.jpg (1)

Sorteerrek_Paul_Meijering_Customization2.jpg

P3015 Bodor laser Paul Meijering Stainless Steel 1.jpg

Vragen over het lasersnijden van platen?

Ruud van de Mortel helpt u graag op weg.

Direct Contact
Ruud van de Mortel web.png (1)
Ruud van de Mortel Teamleider verkoop maatwerk