Ontbramen & afwerken

Wanneer metaalsoorten koud bewerkt worden, bijvoorbeeld door lasersnijden, kunnen er bramen ontstaan. Naast dat het product er visueel beter uitziet, is het uit veiligheidsoverwegingen veelal noodzakelijk om metalen platen of kokers te ontbramen en af te werken. Wij zorgen met ons geavanceerde machinepark voor een perfecte ontbraming van bewerkte metalen. RVS materiaal dat u bij ons afneemt ontbramen wij uiteraard altijd voor u. Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden voor het ontbramen en afwerken van materiaal. 

Vragen over ontbramen en afwerken?

Renso Strating helpt u graag op weg.

Direct Contact
Grindingmaster42foto5.jpg
Grindingmaster Timesavers 42 serie 1350 WRb

Ontbramen, afwerken en kant-afronding: deze geavanceerde ontbraammachine gebruiken wij om platen te ontbramen die zijn gelaserd op de Bodor P6020 fiber plaatlaser. De machine ontbraamt uw producten met de beste kwaliteit. Dit wordt bereikt door een multi-roterende borstel machine voorzien van acht aggregaten, die gelijkmatig ontbramen en de kanten van het metaal afronden. Hierdoor is het mogelijk een afronding radius te creëren tot wel 2 mm. We zorgen voor een premium afwerking van uw product. 

Technische specificaties Grindingmaster

Voorzien van een multi-roterende borstelmachine en geschikt voor het verwerken van plasma-gesneden, gedeukte, 3D en machinaal bewerkte materialen zoals:

  • RVS
  • Aluminium
  • Zinkor
  • Zink
  • Laser film producten
Afronding radius:
tot 2 mm
Bewerkingen:
voor delen vanaf 30 mm
Aantal aggregaten:
8
OntbramenDienstenPaulMeijer.jpg
Vibromak VKUE500 en VKS50 ontbraammachines

Voor het trommelen en ontbramen van halffabrikaten maken wij gebruik van een Vibromak VKUE500 en VKS50. Deze machines worden specifiek gebruikt voor trillings oppervlaktebehandelingen, zoals het ontbramen, polijsten, radiussen, olie reinigen, roest reinigen, oxide en polijsten van metalen en niet-metalen materialen. 

De helling hendel en de scheider kunnen na het scheidingsproces, automatisch teruggezet worden om de stenen in draagstand in de machine te brengen. Dit systeem werkt ongeveer 30% krachtiger dan machines met een trilmotor, waardoor er efficiënter gewerkt wordt in een kortere tijd.

Technische specificaties Vibromak VKUE500 en VKS50

30% krachtiger dan machines met een trilmotor.

Geschikt voor:
producten tot 250 mm
Een braamvrij product

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om materialen subliem af te werken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over het ontbramen van metalen. 

ZetwerkPaulMeijering3_2500.jpg

OntbramenPaulMeijering2.jpg

OntbramenPaulMeijering1.jpg

Vragen over ontbramen en afwerken?

Renso Strating helpt u graag op weg.

Direct Contact
RensoStrating240x360 Paul Meijering Stainless Steel.png
Renso Strating Verkoop maatwerk