Ontbramen & afwerken

Wanneer metaalsoorten koud bewerkt worden, bijvoorbeeld door lasersnijden, kunnen er bramen ontstaan. Naast dat het product er visueel beter uitziet, is het uit veiligheidsoverwegingen veelal noodzakelijk om RVS platen, buizen of kokers te ontbramen en af te werken. Wij zorgen met ons geavanceerde machinepark voor een perfecte ontbraming van bewerkte metalen. 

RVS materiaal dat u bij ons afneemt ontbramen wij uiteraard altijd voor u. 

Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden voor het ontbramen en afwerken van materiaal. 

Vragen over ontbramen en afwerken?

Renso Strating helpt u graag op weg.

Direct Contact
Grindingmaster Timesavers Maatwerk Paul Meijering 1web.jpg
Grindingmaster Timesavers 42 serie 1350 WRb

Ontbramen, afwerken en kant-afronding

de Grindingmaster Timesavers 42 gebruiken wij om platen te ontbramen die zijn gelaserd op onze BySmart Fiber 4020 plaatlaser.

De machine ontbraamt uw producten met de beste kwaliteit. Dit wordt bereikt door een multi-roterende borstel machine voorzien van acht aggregaten, die gelijkmatig ontbramen en de kanten van het metaal afronden. Hierdoor is het mogelijk een afronding radius te creëren tot wel 2 mm. We zorgen voor een premium afwerking van uw product. 

MaezamAfwerkingMateriaal
Specificaties

Geschikt voor delen vanaf 30 mm. Voorzien van een multi-roterende borstelmachine en geschikt voor het verwerken van laser gesneden, gedeukte, 3D en machinaal bewerkte materialen in RVS. Wij besparen met deze machine 50% van de tijd die nodig is voor het handmatig bewerken van laser gesneden onderdelen.

Voordelen: hoge kwaliteit en snelle productie | grote variatie in plaatdiktes mogelijk | ontbramen, afronden en afwerken in één stap

Vibromak VKUE500 en VKS50

Voor het trommelen en ontbramen van halffabrikaten maken wij gebruik van een Vibromak VKUE500 en VKS50. Deze machines worden specifiek gebruikt voor trillings oppervlaktebehandelingen, zoals het ontbramen, polijsten, radiussen, olie reinigen, roest reinigen, oxide en polijsten van metalen en niet-metalen materialen. 

Dit systeem werkt ongeveer 30% krachtiger dan machines met een trilmotor, waardoor er efficiënter gewerkt wordt in een kortere tijd. Geschikt voor: producten tot 250 mm

 

Vibromak afwerken Paul Meijering Maatwerk 2web.jpg
Vibromak VKK 400 PN

De Vibromak VKK 400 PN - Deze trildroger machine wordt gebruikt voor het drogen van het oppervlak van natte afgewerkte onderdelen. De Vibromak VKK 400 PN heeft verwarmingselementen in de kuip voor het verwarmen van maïskorrels. De maïskorrels worden gebruikt om een vlekkeloos en gepolijst oppervlak van de onderdelen te verkrijgen.

 

Een braamvrij product

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om materialen subliem af te werken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over het ontbramen van metalen. 

Szymon Afwerking.jpg

Grindingmaster Timesavers Maatwerk Paul Meijering 4web.jpg

Grindingmaster Timesavers Maatwerk Paul Meijering 3web.jpg

Grindingmaster Timesavers Maatwerk Paul Meijering web.jpg

Vragen over ontbramen en afwerken?

Renso Strating helpt u graag op weg.

Direct Contact
Fotolux_Renso Strating_14-03-2023_1.png
Renso Strating Verkoop maatwerk