Zagen

Het zagen van diverse roestvast stalen buizen en fittingen is voor Paul Meijering geen enkel probleem. Zowel voor enkele stuks als serie zaagwerk zijn de juiste zaagmachines aanwezig. Vanzelfsprekend wordt al het zaagwerk na het zagen keurig voor u ontbraamd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor zaagwerk op maat? Onze vakkundige medewerkers helpen u graag. 

Vragen over zagen?

Marc van Herwijnen helpt u graag op weg.

Direct Contact
DienstenZagen.jpg
Bomar zaagmachine park

Veel klanten bestellen bij ons zaagwerk op maat. Wij beschikken over vier Bomar zaagmachines waarop het zagen van rvs, staal, aluminium of metaal in verschillende diameters mogelijk is. Of het nu om kleine of grote afmetingen gaat, serie zaagwerk op maat en onder verstek zagen kunnen wij altijd voor u leveren. Al vanaf een buisdiameter van 1.100 mm is het mogelijk om zaagwerk op maat te bestellen. Onder verstek zagen is zelfs mogelijk tot en met 18" (457.20mm). Onze BOMAR 310.250 GAC-NC volautomatische lintzaagmachine zaagt al uw metalen t/m 8" (219.10 mm) netjes op maat.

Bomar-310-250-cnc-techdata-en.jpg
Technische specificaties zaagmachines

Inzetbaar voor:

  • Ronde buizen
  • Hoekprofielen 
  • Kokerprofielen
  • Lasfittingen (bijv. T-stukken)
Zaagwerk op maat

Het uitbesteden van zaagwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u meer weten over zaagwerk op maat of onder verstek zagen? Onze experts vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw metalen. Neem contact op voor meer informatie.

SawingPaulMeijeringStainlessSteel.png

DienstenZagen.jpg

AfbDienstenHerwaarmerken.jpg

Maatwerk_Zagen_Paul_Meijering_HeaderV1.jpg

Zagen_Sawing_Paul_Meijering_Stainless_Steel web.jpg

Vragen over zagen?

Marc van Herwijnen helpt u graag op weg.

Direct Contact
Marc_v_Herwijnen_240x360_Paul_Meijering1.png (1)
Marc van Herwijnen Sales export