NLMannen3x3basketball1000.jpg
Terug naar overzicht

Sponsor Nederlandse 3x3 selecties basketball

Sponsor Nederlandse 3x3 selecties basketball

donderdag 15 juni 2017

De nationale 3x3 basketballteams, die Nederland vertegenwoordigen bij het WK en EK deze zomer, gaan dat doen met Paul Meijering Stainless Steel op het shirt. Sinds 2015 zijn wij al sponsor van de Orange Lions in de zaal en wij gaan nu ook de 3x3 selecties van de Nederlandse Basketball Bond ondersteunen.

Wij maken als sponsor nu ook de stap naar de razend populaire 3x3 variant, door ook daar de nationale selecties financieel te gaan ondersteunen.

De timing had niet beter kunnen zijn, want op 9 juni 2017 is bekend geworden dat 3x3 basketball een olympische status krijgt en bij de Spelen in Tokyo in 2020 op het programma staat. Nederland speelt in het mondiale 3x3 basketball een vooraanstaande rol. De ambities van de 3x3 teams van de NBB en die van Paul Meijering zijn hetzelfde: de beste worden binnen Europa (en daar buiten)!

Lees hier meer over het programma 3x3 basketball.

 

 

Spelers: Joey Schelvis, Jesper Jobse, Bas Rozendaal, Sjoerd van Vilsteren

Conny Meijering en Frank Berteling (NBB) na het tekenen van het sponsorcontract.