Vacature.jpg

Werken bij

Vacatures4.jpg
Informeel karakter

Je moet niet bij Paul Meijering werken, maar mag hier werken. Dat is het motto van onze magazijnchef Jacco Broekman. Er heerst een open en flexibele bedrijfscultuur, waarin zelfstandig gewerkt wordt en collega’s elkaar aanspreken op hun gedrag en verantwoording. Een prestatie zetten we samen neer. Als medewerker zal je ervaren dat er het ‘Paul Meijering-gevoel’ bestaat. Dat gevoel wordt nog meer versterkt door de activiteiten die regelmatig door onze personeelsvereniging worden georganiseerd.

Machinepark_Paul_Meijering_Maatwerk.jpg
Ontwikkeling en opleiding

Nog meer dan je vooropleiding of werkverleden bepaalt jouw werkmentaliteit of je binnen ons bedrijf past. Wil je graag iets leren en jezelf verder ontwikkelen? Bij ons wordt dat zeker gewaardeerd en krijg je ook de gelegenheid om werkgerelateerde cursussen of trainingen te volgen. Zowel intern als extern leiden wij mensen op. Ook zijn wij een SBB erkend leerbedrijf.

Maak kennis met Rico

Rico van Herwijnen - werkzaam als magazijnmedewerker/constructiemedewerker - bewerkt iedere werkdag diverse producten met allerlei verschillende machines. Lasersnijden, kanten/zetten, zagen en afwerken, daar is hij regelmatig mee bezig. Na zijn werk leer traject is hij nu fulltime bij ons de slag. En, met veel plezier!

Groeien naar accountmanager

Aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen hechten we als bedrijf veel waarde. Door gerichte opleiding en coaching te bieden stellen we jou in staat om je binnen ons team te ontplooien. Maarten Westerlaken kwam via een werk leer traject bij ons binnen en is nu accountmanager. 

Werken als chauffeur

Michel Timmer - chauffeur - vertelt je hoe het hem bevalt bij ons. Michel is 5 dagen per week onderweg in Nederland, België en Duitsland om buizen, fittingen, flenzen, platen en coils bij onze klanten af te leveren. Hij doet zijn werkzaamheden met veel plezier en gedrevenheid. Bekijk de video en ervaar de passie die Michel voor zijn werk en onze klanten heeft.

PaulvanDuijnhoven foto4.jpg
Secundaire arbeidsvoorwaarden

Van onze medewerkers verwachten wij veel qua inzet en flexibiliteit. Daar staat tegenover dat een goede werkmentaliteit wordt beloond met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Want die geeft, die krijgt. Zo stellen we onze medewerkers bijvoorbeeld in staat om diverse (interne) opleidingen, cursussen en workshops te volgen.

Vragen over onze vacatures?

Stuur een mail of bel ons

Neem contact op
FotoluxConny_Meijering_14-03-2023_1.png (1)
Conny Meijering Marketing | HRM