basket-821529_1280.jpg
Terug naar overzicht

Terugblik 3x3 Eurocup 2017 basketball

Terugblik 3x3 Eurocup 2017 basketball

woensdag 12 juli 2017

In het 1e weekend van juli werd op het museumplein in Amsterdam 3x3 basketball prachtig op de kaart gezet. Tijdens de urban sports week vond ook de Eurocup 2017 3x3 plaats met deelname van de Nederlandse mannen en vrouwen.

Een geweldige locatie met een fantastische uitstraling, waar menig bezoeker toch zeker een kippenvel momentje gehad moet hebben.

In het sterke deelnemersveld wisten de mannen helaas geen medaille te behalen, maar de Nederlandse vrouwen versloegen Frankrijk en behaalden een prachtige bronzen plak. Als trotse sponsor natuurlijk onze felicitaties voor Jacobine Klerx, Karin Kuijt, Loyce Bettonvil en Sharon Beld. Top gedaan meiden! 

Heb je dit alles gemist of wil je nog even nagenieten van de finale dag, bekijk dan hier een leuke impressie.