DeLooperPaulMeijering.JPG (1)
Terug naar overzicht

Meten is weten!

Meten is weten!

donderdag 21 december 2017

Sinds 20 december 2017 beschikt Paul Meijering Metalen over 5 nieuwe handheld LIBS analysers: 3 Vulcan Smart Libs analysers en 2 Vulcan Expert Libs Analysers. Deze handheld analysers zijn vrij van de wettelijke beperkingen die gewoonlijk samengaan met x-ray systemen. De vulcan werkt namelijk met laser als bron.

De Vulcan is een uitstekende tool voor het afhandelen van inspecties van binnengekomen materialen. Het apparaat werkt snel (ca. 2 seconden voor een analyse) en zeer gebruiksvriendelijk.

Analyses kunnen voorzien worden van een foto van het geteste materiaal en direct naar de desbetreffende contactpersoon verzonden worden. Met deze analysers breiden wij onze ingangscontrole verder uit.

 

De Looper Analytical bv leverde de analysers en gaf een uitgebreide instructie aan Jacco Broekman, Jo Aarts, Dennis van Schenkhof, Ad van den Akker en Jan-Willem van Eck. Zij zijn volledig gecertificeerd voor het bedienen van de Vulcans.