Fittingenmag5.jpg
Terug naar overzicht

Bekende gezichten...

Bekende gezichten...

dinsdag 6 maart 2018

Altijd leuk als collega's switchen binnen de organisatie.

Sten Stolzenbach heeft geruime tijd in het fittingen magazijn gewerkt en was toe aan verandering. In het magazijn heeft Sten veel materiaal kennis opgedaan en weet als geen ander hoe het logistieke proces bij Paul Meijering in elkaar steekt. De switch naar de logistieke planning is dan ook een een mooie gelegenheid om zijn talenten verder te ontwikkelen.

Pepijn Broekx werkte eerst een aantal jaren op de logistieke planning en heeft nu de stap naar de verkoopafdeling gezet. Terug in zijn oude vak. Voordat Pepijn in Zaltbommel kwam werken, zat hij ook al in de sales. Samen met zijn collega's van de verkoopafdeling Benelux staat hij je graag te woord.