20190430-20190430-robertver.jpg
Terug naar overzicht

Samenwerking Apollo Basketball

Samenwerking Apollo Basketball

donderdag 2 mei 2019

Paul Meijering Stainless Steel en Apollo Amsterdam breiden samenwerking uit.

Dinsdag 30 april jl. voor aanvang van de eerste play-off wedstrijd van dit seizoen presenteerde Basketball vereniging Apollo Amsterdam de uitbreiding van de samenwerking met Paul Meijering Stainless Steel. Sinds vorig seizoen  is Paul Meijering partner van Apollo en ondersteunt de visie en aanpak van de Amsterdammers. Daarom breiden de twee partijen hun samenwerking per direct uit tot en met volgend seizoen. Als onderdeel van de samenwerking prijkt Paul Meijering Stainless Steel gedurende de play-offs als shirtsponsor op de borst van Apollo Amsterdam.

Paul Meijering Stainless Steel en Apollo Amsterdam vinden elkaar in de ambitie voor ontwikkeling van de sport in Amsterdam en Nederland. Hierbij staat talentontwikkeling van Nederlandse toppers centraal. Daarnaast is de inzet van de club voor het 3×3 team wat onderweg is naar de Olympische Spelen in Tokyo in de zomer van 2020 een extra match tussen beide partijen.

Meer lezen hierover? Bezoek hier de website van Apollo.

Apollo Amsterdam Paul Meijering Stainless Steel