SPORTS-3x3-PRO-league-2018_07_07_8.jpg
Terug naar overzicht

Pro-League 3x3 basketbal Zaltbommel

Pro-League 3x3 basketbal Zaltbommel

maandag 27 mei 2019

De 3X3 PRO League keert terug en is de hele maand juni het strijdtoneel waarin de beste Nederlandse (3X3) basketballers hun vaardigheden laten zien. Het wordt ‘bigger & better’ dan in 2018! Gedurende twaalf wedstrijddagen, verdeeld over drie locaties, strijden twaalf mannenteams in twee conferences om de prijzen. Dit jaar bedraagt het totale prijzengeld maar liefst $50.000,-.

De deelnemende teams maken niet alleen kans op het prijzengeld. Ook zijn er tickets te winnen voor deelname aan internationale 3X3 toernooien. Daarnaast draagt de 3×3 PRO League bij aan de ontwikkeling van de sport in Nederland en kwalificatie voor de Olympische Spelen 2020 in Tokyo.

In de maand juni staan ’s-Hertogenbosch, Zaltbommel en Amsterdam in het teken van het 3x3 basketbal. De Pro-League wedstrijden worden op verschillende locaties gespeeld in de aanloop naar het WK 3x3 in Amsterdam (18-23 juni).

 

In het weekend van 15 & 16 juni a.s. kun je Nederlands beste 3x3 basketballers zien spelen in onze bedrijfshal.

Vanaf 13:30 tot 22:30 uur worden op beide dagen diverse wedstrijden gespeeld.

Bekijk hier de uitnodiging.

Gratis tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Bestel nu je kaarten. Op = op!

 

Pro-League 3x3 basketbal Paul Meijering  Pro_league 3x3 basketbal Paul Meijering