ZorgEnZekerheid-NEWSDETAIL.jpg
Terug naar overzicht

Samenwerking ZZ Leiden

Samenwerking ZZ Leiden

dinsdag 2 juli 2019

Paul Meijering Stainless Steel sponsort Europees basketbal Zorg en Zekerheid Leiden Basketball gaat komend seizoen voor de zesde keer sinds 2010 Europa in. Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft zich ingeschreven voor de FIBA Europe Cup. Paul Meijering Stainless Steel zal de komende drie seizoenen optreden als sponsor voor het Europese toernooi basketbal van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Met Europees basketbal is veel geld gemoeid. Zeker afgelopen seizoen toen Zorg en Zekerheid Leiden Basketball verder kwam dan ooit tevoren. In Paul Meijering Stainless Steel heeft de Leidse club voor de komende drie jaar een sponsor gevonden om Europees basketbal mogelijk te maken. Op de Europese velden zal Paul Meijering Stainless Steel op de voorkant van het wedstrijdshirt van Zorg en Zekerheid Leiden Basketbal. De zorgverzekeraar krijgt bij de Europese wedstrijden een plek op de achterkant van het tenue.

Paul Meijering & Marcel Verburg ZZ Leiden Basketball

Paul Meijering en Marcel Verburg ondertekenen het samenwerkingscontract

 

Lees meer op de website van Eredivisie Basketball Leiden.