duurzaamheid.jpg
Terug naar overzicht

Our recycling specialists

Our recycling specialists

donderdag 10 september 2020

Duurzaamheid en MVO ondernemen staat bij Paul Meijering Stainless Steel voorop. Buiten zaken zoals zonnepanelen, elektrische auto's, LED verlichting en het hergebruiken van verpakkingsmaterialen houden wij ons ook al geruime tijd bezig met andere activiteiten.

De specialisten van Inoxdeals, een onderdeel van Paul Meijering, houden zich dagelijks bezig met het verhandelen van surplus en 2e keus partijen rvs buizen, platen, fittingen, flenzen, coils en stafmaterialen. Vaak zijn materialen nog prima inzetbaar voor andere toepassingen en kunnen dus hergebruikt worden. Te korte lengtes buis, een klein formaat plaat - alles is vaak te gebruiken voor andere toepassingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld minder snijverlies bij het laser snijden of plasma snijden van platen. Of bij zaagwerk aan buizen minder afval met een bepaalde zaaglengte.

En natuurlijk is de prijs van deze materialen ook interessant. Bespaar nu aanzienlijk op je inkoop van roestvast staal en neem contact op met onze verkoopafdeling Inoxdeals.

Inoxdeals_outlet_stainless_steel_Paul_Meijering

Zagen, laser snijden en plasma snijden - ook hiervoor kun je bij ons terecht. Kijk op onze Maatwerk pagina voor meer informatie.