thinkingmonkey1000bulb.jpg
Terug naar overzicht

One stop shopping

One stop shopping

woensdag 7 oktober 2020

Wat betekent dit nou eigenlijk, een zoektocht op internet levert verschillende definities op. Deze is echter het meest treffend: “Levering van alle producten en diensten door één leverancier vanaf één fysieke locatie”.

In de praktijk is het een utopie dat je als ondernemer voor alle producten en diensten op één plek terecht zou kunnen; je haalt immers niet je nieuwe softwarepakket bij een metaal groothandel.

Toch zijn er bedrijven waar je meer diensten en/of producten kunt afnemen dan bij andere vergelijkbare bedrijven. Op het gebied van roestvast staal is Paul Meijering zo’n bedrijf. Dat geldt voor ons productassortiment in RVS zowel in de diepte als in de breedte. Maar ook zeer zeker voor het maatwerkpakket wat wordt geleverd en andere diensten.

Ons productassortiment RVS:

buizen, fittingen, flenzen, staf, platen etc. Niet alleen enorm uitgebreid v.w.b. de afmetingen range, maar ook in de verschillende beschikbare kwaliteiten.

 

Maatwerkpakket:

zagen (maximale diameter 1100mm)

buislaser fiber t/m diameter 230mm

buislaser plasma t/m diameter 700mm

plaatlaser fiber 6000x2000mm t/m 12mm dik

plaatlaser plasma 12000 x 2500mm t/m 120mm dik

kanten/zetten tot zetbreedte van 6.100mm en dikte t/m 8.0 mm

 

One stop shopping Maikel Wammes Paul Meijering 

 

Andere diensten:

Vooral het meedenken met onze klanten, dat gaat van materiaal advies tot bijvoorbeeld het op afroep leggen van producten. Dat kan zijn vanwege inkoopvoordeel (groter volume) of omdat bepaalde afmetingen/producten slecht beschikbaar zijn in de markt. Klanten willen tegenwoordig ook vaak zelf geen voorraden meer op hun eigen locatie hebben en willen graag ontzorgd worden.

Zijn wij dus een one-stop-shop? Voor een deel van onze klanten zullen we dat zijn, wat we echter zeker weten is dat wij in onze markt daar heel dichtbij komen en daarin uniek zijn.

Maikel Wammes - verkoop buitendienst - maakt graag een afspraak met je om uit te leggen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van one stop shopping. Vanzelfsprekend kan dit op een manier volgens de nu geldende maatregelen m.b.t. Covid-19 virus.

De komende tijd lichten wij dit verder toe aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden en klantcases. Wij nodigen u dan ook uit om onze LinkedIn pagina te volgen: 

https://www.linkedin.com/company/paul-meijering-stainless/