ASpecialThankYou_Paul_Meije.jpg
Terug naar overzicht

Een speciaal bedankje

Een speciaal bedankje

maandag 16 november 2020

Een speciaal bedankje aan al onze Klanten, Leveranciers en Relaties

Zoals we allemaal weten, heeft de pandemie van het coronavirus een grote invloed (gehad) op de economieën van al onze thuislanden.
Deze kerst kiezen we ervoor om het bedrag dat we zouden besteden aan kerstgeschenken die we normaal gesproken sturen om onze klanten, leveranciers en relaties te bedanken, te besteden aan de Nederlandse Voedselbanken.
We zouden het op prijs stellen als je hetzelfde zou willen doen met de geschenken die je ons voor Kerstmis wilt sturen. Voel je vrij om dit te beschouwen als een suggestie zonder enige verplichting. Om eerlijk te zijn, we zijn geïnspireerd door een trouwe leverancier van ons en we hebben ervoor gekozen om dit eveneens te doen.

Bij voorbaat dank voor uw steun.

 

Een speciaal bedankje Paul Meijering Metalen


Wij bedanken je voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar en hopen op een prettig vervolg in 2021.
Ondanks de bijzondere omstandigheden wensen wij iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

 

Namens alle medewerkers:
Jo, Henriëtte, Ad, Judy, Anthony, Kiko, John, Eric van Berlo, Benny, Jacco, Simone, Johan, Maarten Denissen, Robert-Jan, Paul van Duijnhoven, Jan-Willem, Frank, Eric Franken, Harrie, Emil, Gerrie, Sabrina, Marc,  Rico, Mike, Gerrit, Özlem, Diny, Jerrell, Erik Jan, Paul Meijering, Amber, Niek, Conny, Ruud, Mateusz, John-Vincent, Bjorn, Rob, Tomek, Dawid, Wouter, Albert, Jolanda, Ricardo, Mark, Stefan, Marcel, Dennis, Francisca, Rhandy, Sten, Renso, Gerard, Michel, Arjan, Maikel, Maarten Westerlaken, Waldemar, Iris en Lody.