Stainless Steel World 2021 Paul Meijering.jpg
Terug naar overzicht

Stainless Steel World 2021

Stainless Steel World 2021

maandag 15 november 2021

Meest actuele status over deze beurs.

Vanwege Covid-19 is de Stainless Steel World 2021 uitgesteld. De beurs staat nu op de planning voor september 2022. Bekijk hier de laatste update. 

Door corrosie- en materiaalexperts van de wereldmarkt op één plaats tegelijk samen te brengen, biedt dit unieke evenement een uitstekende gelegenheid om zowel fabrikanten, leveranciers, handelaren als handelaren die betrokken zijn bij alle stadia van de productie van materialen op de tentoonstelling te ontmoeten en om deel te nemen samen met de ingenieurs, eindgebruikers en beslissers van de roestvaststaalindustrie tijdens het conferentie- en aanvullende seminarprogramma.

Je vindt ons in stand nummer H40. Je bent van harte welkom. We leggen je graag, onder het genot van een een heerlijk kopje koffie of een drankje, gezet/gemaakt door Joop van Litsenburg van Casa Barista, uit wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Paul Meijering Stainless Steel World 2021  CasaBarista SSW 2021 Paul Meijering Stainless Steel  Stainless Steel World 2021 Paul Meijering