IMG-2407.JPG
Terug naar overzicht

FIBA 3X3 World Tour Masters

FIBA 3X3 World Tour Masters

zondag 29 mei 2022

De FIBA 3x3 World Tour Masters Utrecht op 24 en 25 september nadert snel. Onlangs werden de hoofdsponsors van dit fantastische evenement gepresenteerd: Paul Meijering Stainless Steel en Talent&Pro.

De internationale groothandel in roestvast staal en het detacheringsbureau voor hoogopgeleid talent steunen het 3X3 al jaren. Nu verbinden zij zich ook aan deze primeur binnen het mondiale 3X3 Basketball. Daarmee maken zij een enorm belangrijke mijlpaal voor deze jonge maar ook in Nederland razendsnel groeiende Olympische Urban sport mogelijk.

We zijn trots op onze samenwerking en heel blij dat Paul Meijering Stainless Steel wederom meegaat in onze ambitie om het 3x3 naar het volgende niveau te tillen, aldus Mark Schuurman van 3X3 Unites. We hadden de droom om ooit een FIBA 3x3 World Tour in Nederland te organiseren. Dit jaar gaan we deze droom realiseren, niet alleen voor de topsporters maar juist ook voor alle jongeren die wij dagelijks perspectief bieden.

FIBA 3X3 World Tour Masters Utrecht Paul Meijering  

Talent&Pro was vorig jaar met even fanatieke als betrokken klanten en collega’s aanwezig tijdens de 3X3 UNITES Challenger. Hun aanwezigheid en support heeft zonder meer een bijdrage geleverd aan de eindwinst van Team Amsterdam. Dat succes hopen we dit jaar natuurlijk te evenaren.

Een gezamenlijk speerpunt van de drie samenwerkende organisaties is duurzaamheid. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een symbool dat vertelt wie we zijn, maar vooral ook wat ons maatschappelijk verbindt. Daarom hebben we samen een duurzame drinkfles ontwikkeld, die gedurende de "From the Streets to the World Tour-campagne" overal terugkomt.

hervulbare drinkfles 3X3 Unites Paul Meijering Talent Pro From the Streets to the World Tour 3X3 basketball 

Het spelen van 3X3 in de buitenlucht en bij zomerse temperaturen noodzaakt deelnemers voldoende te blijven drinken. Met deze custom made hervulbare drinkflessen beperken we ook nog eens onze ecologische footprint.