SSW 2022 Nieuws Paul Meijering.jpg (2)
Terug naar overzicht

Stainless Steel World Exhibition

Stainless Steel World Exhibition

maandag 29 augustus 2022

Door corrosie- en materiaalexperts van de wereldmarkt op één plaats tegelijk samen te brengen, biedt dit unieke evenement een uitstekende gelegenheid om zowel fabrikanten, leveranciers, handelaren als handelaren die betrokken zijn bij alle stadia van de productie van materialen op de tentoonstelling te ontmoeten EN om deel te nemen samen met de ingenieurs, eindgebruikers en beslissers van de roestvaststaalindustrie tijdens het conferentie- en aanvullende seminarprogramma.

Tijdens de Stainless Steel World Exhibition is Paul Meijering Stainless Steel ook aanwezig.

Vanaf 27 t/m 29 september 2022 ontvangen wij je graag in onze stand H40. Onder het genot van heerlijke koffie of thee van onze barista Joop van Litsenburg, vertellen wij je meer over ons bedrijf en onze manier van samenwerken. 

Wij investeren in duurzame relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Dat betaalt zich terug in continuïteit, korte levertijden én kwaliteit. Een gratis toegangskaart is verkrijgbaar via Conny Meijering.

Paul Meijering Stainless Steel World Exhibition 2022  Casabarista Den Bosch Joop van Litsenburg  

Standbezetting - Wie is er op de beurs aanwezig?

Planning SSW 2022 Paul Meijering