UNSN08825DetailPMeijering.jpg
Terug naar overzicht

Duplex World Seminar & Summit

Duplex World Seminar & Summit

maandag 10 oktober 2022

RDM Rotterdam, Nederland, 1 & 2 november - de locatie voor Duplex World Seminar & Summit 2022

Duplex World Seminar & Summit 2022 belooft een spannend evenement te worden, met toonaangevende experts uit vele industrieën die presenteren over de nieuwste onderwerpen op het gebied van duplex roestvast staal. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig in Rotterdam en nodigen wij je graag uit voor een bezoek aan onze stand. Erikjan Meenhorst en Marc van Herwijnen ontvangen je graag en vertellen uiteraard over alle mogelijkheden die wij in huis hebben voor levering van duplex kwaliteiten. Je vindt ons in Stand S08.

Marc van Herwijnen Paul Meijering Stainless Steel Erikjan Meenhorst Paul Meijering Stainless Steel    

Duplex World Summit 2022 Paul Meijering Stainless Steel 

Meer weten? Bekijk hier alle uitgebreide informatie.