Nieuws Openingstijden december 2022 Paul Meijering 1.jpg
Terug naar overzicht

Openingstijden december 2022

Openingstijden december 2022

donderdag 1 december 2022

Ook wij hebben vakantie in de maand december.

Op vrijdag 23 december a.s. zijn wij gesloten vanaf 12:30 uur. In 2023 openen wij onze deuren op 2 januari vanaf 08:00 uur

Wij wensen al onze relaties en klanten hele fijne Kerstdagen toe en vele mooie dingen voor het nieuwe jaar. Onze samenwerking hopen we in 2023 op dezelfde aangename manier met elkaar voort te zetten. 

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om geen eindejaarsgeschenken te versturen. Wij steunen liever een goed doel. De Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij - KNRM ontvangt van ons in december 2022 een gift ter grootte van het bedrag wat wij dit jaar zouden besteden aan het verstrekken van geschenken.  

Deze organisatie is sinds 1824 actief vanaf 45 stations in Nederland en wordt geheel gefinancierd door giften en donaties. De 75 reddingboten worden bemand door 1.400 vrijwilligers. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered.

KNRM  KNRM 

Iedere bijdrage is welkom om deze organisatie haar werkzaamheden goed te kunnen laten doen. Wil je meer weten over de KNRM of een donatie doen?

Bezoek dan de KNRM website.