BLM LT8.20 Buislaser Paul Meijering Maatwerk.jpg
Terug naar overzicht

Kwaliteitsverbetering maatwerk

Kwaliteitsverbetering maatwerk

woensdag 25 januari 2023

BLM LT8.20 fiber buislaser - het grootste werkbereik voor het lasersnijden van buizen

Vanaf november 2022 bewerken wij uw materialen snel en nauwkeurig met onze nieuwe BLM LT8.20 fiber buislaser.

Onze experts zorgen ervoor dat de machine uw materialen op de juiste lengte snijdt en de bewerkingen uitvoert die u wenst.
Nabewerkingen zoals boren en ponsen zijn overbodigdankzij een sublieme afwerking. Onze vakmensen geven u graag meer informatie over alle bewerkingsmogelijkheden.

 

 BLM 3D LT8.20 buislaser Paul Meijering BLM LT8.20 tubelaser Paul Meijering Stainless Steel

 

Procesoptimalisatie
Besparen begint bij het materiaal. Door zo veel mogelijk stukken uit een buis te halen, besparen we optimaal op het materiaal en wordt het uiteindelijke snijafval beperkt.
Productiewijzigingen zonder aanpassingen - Als het product verandert, hoeft de lader niet elke keer handmatig te worden bediend. Met een draagvermogen van 5.000 kg werkt de machine gedurende lange tijd volledig autonoom. Het laden van de bundels gaat snel en zonder vastlopen, waarbij de buisoriëntatie intact blijft.

Bespaar tijd en materiaal
Dankzij de dynamische nesting bepaalt de LT8.20 de volgorde van de delen die uit de buis moeten worden gesneden, om het snijafval aan het einde van de buis te minimaliseren en het lossen te versnellen.

 

Laser cutting detail Paul Meijering Stainless Steel Laser cutting tube Paul Meijering Stainless Steel Laser cutting tube detail Paul Meijering Stainless Steel

 

Met deze machine realiseren wij een afwerking in een premium kwaliteit.