Nieuws Internationale Vrouwendag 2023 Paul Meijering.jpg
Terug naar overzicht

Internationale Vrouwendag 2023

Internationale Vrouwendag 2023

woensdag 8 maart 2023

Wat kunnen vrouwen doen om ons leven weer onbeperkt leefbaar te maken? Samen met mannen een onbeperkt leefbare omgeving creëren.

Bij Paul Meijering werken 12 vrouwen die een belangrijke bijdrage leveren aan de dagelijkse werkzaamheden. Voor iedereen binnen het team geldt dat er ruimte is voor eigen initiatief en dat er zonder belemmeringen kan worden gewerkt. Tijd om even stil te staan bij onze hardwerkende vrouwelijke collega’s!


Wij laten je graag kennis maken met onze ‘be aware’ vrouwen.

 

Judy de Baar

Werkt sinds 2010 bij het gezellige Inoxdeals & Maatwerkteam als verkoopassistente. Is 56 jaar geleden geboren in lichtstad Eindhoven, waar ze nog steeds woont, al zo’n 38 jaar samen met haar man Cor.
Haar vrije tijd brengt Judy graag door met koken (en eten 😊), sporten (fietsen, joggen) en wandelen. Favoriete vakantielanden zijn Italië en Engeland, om daar te genieten van lekker eten, cultuur en mooie landschappen! Ook gezellig een concert of theater bezoeken met vrienden doen ze graag.

                              Judy                              Özlem  

Özlem Yiğit-Karakus

Özlem is 32 jaar jong, van Turkse komaf en getrouwd met de allerbeste en liefste man. Momenteel in verwachting van een klein wondertje ♡ waar iedereen nu al helemaal verliefd op is!
Inmiddels al 5 jaar werkzaam bij Paul Meijering in de verkoop, op de afdeling Inoxdeals en deels op Maatwerk. Özlem werkt met onwijs leuke collega’s. Elke dag is anders! Vaak hectisch, maar dat maakt haar werk juist super leuk én gezellig. Haar functie is verkoop van 2e keus materiaal aan voornamelijk de Turkse markt. Dat is niet altijd even makkelijk, máár dat maakt het juist spannend en uitdagend. Zij geniet van elke order die ze boekt.

 

Renske de Haas

Renske is 39 jaar, getrouwd met Louis en moeder van 3 tienerjongens. Inmiddels werkt Renske nu 1,5 jaar bij Paul Meijering als facilitair medewerkster. Als kunstenaar en edelsmid werkt ze vaak alleen in haar atelier en daarom is het heel fijn om 2 dagen in de week samen te werken met collega's. Die combi in werk bevalt erg goed!


                              Renske                              Diny

Diny Lobregt

Gaat met plezier al bijna 9 jaar naar haar werk. Leuke collega’s, prettige sfeer. Beide locaties zijn erg fijn om schoon te maken. Voordeel van mijn werk is dat je iedereen kent van naam, omdat het hard gegroeid is in de loop der jaren. Diny hoopt nog jaren bij Paul Meijering te werken. 

 

Simone van Bruchem

Simone is moeder van 2 kinderen, een zoon en een dochter.
Zij is 13 jaar met veel plezier werkzaam als schoonmaakster in dit leuke bedrijf met gezellige collega’s. Haar hobby’s zijn haar honden, op vakantie gaan, lekker eten en drinken.

 

                              Simone                              Gerrie

Gerrie den Hartog

Is ben begonnen bij Paul Meijering in november 2009. Toen nog met twee pubers thuis, fulltime bij de logistiek samen met collega Frank, waar buiten de verkoop en administratie, eigenlijk alles werd gedaan.
In september 2010 kwam er hulp van Judy. Gerrie is toen een dag minder gaan werken. Intussen werd de vraag naar certificaten werd steeds groter. Het bedrijf groeide ook aanzienlijk en zo werd Gerrie “de afdeling certificaten”.
Vandaag de dag is zij oma van 3 prachtige kleindochters met een kleinzoon op komst. Om meer tijd met haar kleinkinderen door te brengen is Gerrie vanaf januari 2022 een dag minder gaan werken.
Gelukkig houdt ze nog wat tijd over om af en toe een boek te lezen, te gaan wandelen met haar man of vriendin. Af en toe lekker een weekendje weg om heerlijk te ontspannen en lekker te eten en te drinken.

 

Sabrina van der Heijden

Sabrina werkt sinds 2003 bij Paul Meijering op de afdeling administratie. Ze is getrouwd en moeder van 2 jongens in de leeftijd van 12 en 17 jaar. Sinds 2019 wonen ze in hun nieuwe huis. Het was altijd een droom van haar man om zelf een vrijstaand huis te bouwen en dat hebben ze gerealiseerd. Sabrina heeft kippen en een hele eigenwijze, eetverslaafde Beagle als huisdieren.
In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar gezin. Vakantie, bioscoop, winkelen, dierentuin, etc. zijn favoriet. Maar ze kan ook heel erg genieten van even niets doen, bijvoorbeeld een boek lezen of Netflix kijken😊

                              Sabrina                          Iris    

Iris van Zeelst

Werkt als accountmanager Benelux op de verkoopafdeling en bedient haar klanten met ongekende precisie. Is onlangs moeder geworden van zoon Melle, waar veel van haar tijd aan wordt besteed. Sport graag en houdt ervan om lekker op vakantie te gaan.

 

Vera Bouwens

Vera Bouwens is 51 jaar, getrouwd en heeft 2 dochters van 17 en 20 jaar en een Jack Russel.  8 Maart werkt Vera alweer 2 jaar bij Paul Meijering en verzorgt daar voor haar collega’s het ontbijt en de lunch. Ze werkt met veel plezier omdat ze zelf haar eigen input mag bepalen en dingen kan regelen. Vera hoopt dit nog lange tijd te doen omdat er bij Paul Meijering ook tijd is voor een dolletje of serieus gesprek. In haar vrije tijd staat Vera graag klaar voor anderen gaat ze wandelen met de hond of doet ze graag nieuwe ideeën op.

                              Vera                              Regina

Regina van Lent

Regina is 53 jaar en woont in Zoelmond met Aron Laponder en hun kinderen Lisa en Luuk. Sinds 1 maart werkt zij bij Paul Meijering in de kantine, 2 dagen per week. In haar vrije tijd doet Regina aan paddelen en wandelen. Ook gaat ze graag op vakantie naar een warm land en lekker uit met vrienden.

 

Henriëtte Aarts

Henriëtte werkt al bijna 12 jaar met veel plezier bij Paul Meijering op de afdeling Inkoop. Zij is getrouwd en heeft 2 kinderen, een zoon en een dochter, én 3 kleinkinderen 2 jongens en 1 meisje. Henriëtte stapt graag op de fiets met haar man en vakantie vieren staat ook hoog op haar verlanglijstje.

                              Henriëtte                              

Conny Meijering

Inderdaad, echtgenote van … Paul. Samen hebben ze 2 prachtige kinderen, Amber & Niek, en 2 leuke honden Odin & Buddy – Flatcoated retrievers.
De honden gaan meestal mee naar kantoor en zorgen voor de nodige gezelligheid. In haar vrije tijd is ze graag aan het koken, wandelen met de honden, lezen, handwerken, muziek luisteren, bezig in de tuin, en nog veel meer. Komt altijd tijd tekort voor alle dingen die ze leuk vindt.
De Italiaanse keuken is haar grote favoriet, daarin kun je eindeloos variëren. Spreekt inmiddels ook een beetje Italiaans en gaat graag naar het land van het Dolce Vita op vakantie.
Is verantwoordelijk voor HRM en Marketing en zit in het management team. In beide afdelingen kan ze haar energie prima kwijt. Marketing heeft wel haar voorkeur, gezien de creatieve kant die hierbij komt kijken. HRM is interessant omdat je altijd met mensen bezig bent, dat spreekt Conny enorm aan. Het blijft altijd leuk én een uitdaging om samen met anderen tot de juiste oplossing te komen.