BRNO Stainless Made In Steel Milano Paul Meijering News.jpg
Terug naar overzicht

Made In Steel Milaan | Stainless Brno

Made In Steel Milaan | Stainless Brno

donderdag 13 april 2023

Made in Steel is de internationale conferentie en tentoonstelling voor de staalindustrie en is in de loop der jaren ontwikkeld door Siderweb - de Italiaanse staalgemeenschap. Stainless, de internationale beurs voor roestvast staal, wordt sinds 2009 gehouden in Brno, Tsjechië. Het is een zeer gespecialiseerde beurs voor rvs met een grote internationale aanwezigheid van zowel exposanten als bezoekers.

Het perfecte evenwicht tussen business en debat, praktijk en reflectie. Made In Steel is een showcase voor de industrie en biedt ook onderdak aan een groot aantal bijeenkomsten, forums en rondetafelgesprekken die het soort diepgaande sectorkennis bevorderen die essentieel is voor het concurrentievermogen van bedrijven.

Niet alleen de staalsector is hier vertegenwoordigd, ook steeds meer organisaties die werkzaam zijn in het roestvast staal, nemen deel.

De tiende editie wordt gehouden van 9 tot 11 mei 2023 in fieramilano Rho (Milaan, Italië).

 

Made In Steel 2023 Milaan Paul Meijering Stainless Steel  Made In Steel 2023 Paul Meijering Stainless Steel 

 

Wij ontvangen je graag tijdens deze internationale beurs. Je vindt ons in hal 22 - stand C48

Vanuit onze organisatie zijn Paul Meijering, Conny Meijering, Paul van Duijnhoven, Arjan Versluis en Marc van Herwijnen aanwezig. Tevens maken wij gebruik van de diensten van Margherita Merone. Zij zal, indien nodig, als tolk actief zijn en ons team ondersteunen.

TICKETS KUN JE ONLINE REGELEN VIA DEZE LINK.

______________________________________________________

 

De International Stainless Steel Fair - Stainless BRNO, die om de twee jaar in Tsjechië wordt gehouden, wordt nu beschouwd als een van de belangrijkste evenementen in de roestvast staalindustrie, wereldwijd.

Deze internationale sectorbijeenkomst, en zo zien de organisatoren Stainless, biedt exposanten en bezoekers die geïnteresseerd zijn in de Tsjechische en Poolse markt voor roestvast staal en de markten in de aangrenzende landen, een ideaal platform voor presentatie en communicatie. Het leggen en vernieuwen van contacten met potentiële partners en klanten wordt bijzonder gemakkelijk gemaakt omdat de Europese roestvast staalsector zelf in 2023 in Brno aanwezig zal zijn.

Natuurlijk is Paul Meijering Stainless Steel ook in 2023 vertegenwoordigd tijdens deze beurs. 

Johan Caspers, Marcel Mol en Kiko Belhadj ontvangen je graag in onze stand nr. 93 en vertellen je graag meer over ons bedrijf.

Stainless 2023 BRNO Paul Meijering Stainless Steel  

REGEL HIER GRATIS JE TOEGANGSKAART | GEBRUIK HIERVOOR CODE 

H4AYSQY95P