Fiba-3x3-basketball-olympic.jpg
Terug naar overzicht

12e FIBA 3x3 Basketball World Tour

12e FIBA 3x3 Basketball World Tour

donderdag 1 juni 2023

De ticket verkoop voor de FIBA 3X3 Basketball World Tour Amsterdam Masters in de Gashouder is gestart!

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt de FIBA 3x3 Basketball World Tour plaats in Amsterdam, het grootste (en naar onze mening meest unieke) event van dit jaar op de internationale 3x3 kalender. Dit spektakel wordt natuurlijk weer georganiseerd door 3X3 Unites. 

Op beide dagen gaan de deuren van de Gashouder om 17:00 open en zullen de wedstrijden om 17:30 starten. Op zowel vrijdag als zaterdag is er genoeg entertainment, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Zo zal er een dunkcontest plaatsvinden, live optredens en uiteraard topmuziek van diverse DJ’s. De laatste wedstrijden eindigen tussen 22.00 en 23.00 uur.

In de komende tijd zullen verschillende teams zich gaan plaatsen voor de FIBA 3x3 World Tour in Amsterdam

Westergasfabriek Amsterdam 3X3 Unites Paul Meijering 

Tijdens de pre-sale zijn er al flink wat tickets verkocht, maar niet getreurd, er is nog genoeg plek om aanwezig te zijn bij dit unieke event. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €25,-! Ook zijn er passe-partouts beschikbaar waardoor je twee dagen toegang hebt en de volledige World Tour beleving kunt ervaren.

 

Klik hieronder om je tickets te kopen:

https://shop.ticketing.cm.com/fiba-3x3-world-tour-amsterdam-masters-2023/

Zien we jou ook in Amsterdam?