SorryWeAreClosed.jpg
Terug naar overzicht

Gesloten 10 mei 2024

Gesloten 10 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

Hoera, het is bijna Hemelvaartsdag!

Dat betekent een extra lang weekend voor jou en voor ons. Want na de feestdag op donderdag 9 mei, houden wij de deuren ook gesloten op vrijdag 10 mei. Zo kunnen we allemaal optimaal genieten van dit heerlijke lange weekend. Wel jammer dat we je dan even moeten missen!

 

Friday 10th of May 2024 Paul Meijering Stainless Steel 

 

Maar niet getreurd, op maandag 13 mei staan we weer fris en fruitig voor je klaar. Vanaf 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags zijn we dan weer open om jou te voorzien van onze diensten met een grote glimlach. Tot dan!

Wij wensen jou alvast een fantastisch Hemelvaartsweekend toe. Geniet ervan, laad lekker op en hopelijk tot snel. Een zonnig weekend gewenst!