thinkingmonkey1000bulb.jpg
Terug naar overzicht

Data delen toeleverketen

Data delen toeleverketen

maandag 6 mei 2024

Bewust kiezen voor gecontroleerd data delen in de toeleverketen

Als specialist in roestvast staal en special-alloys weten wij als geen ander dat kwaliteit boven alles gaat. Daarom maken wij bewuste keuzes in ons verkoop traject, waarbij we niet kiezen voor alle (on)gemakken van een webshop. Nee, wij gaan voor een digitale samenwerking waar zowel onze businesspartners als wijzelf de vruchten van plukken. Hoe doen we dat? Met EDI en SCSN!

 

Data delen toeleverketen Paul Meijering Stainless Steel   SCSN partner Paul Meijering Stainless Steel 

 

Wat is EDI (Electronic Data Interchange) ook alweer?

Wel, EDI is een generieke term voor het automatisch uitwisselen van elektronische bedrijfsdocumenten, zoals orders, facturen en bepaalde berichten of bevestigingen. Vroeger was dit een kostbare aangelegenheid, maar dankzij de komst van internet is EDI ook bereikbaar geworden voor kleinere bedrijven. En de software is verbeterd en goedkoper geworden. Goed om te weten, toch?

Een kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en voordelige samenwerking

Een aantal van onze klanten hebben al besloten om hun inkopen via SCSN (Smart Connected Supplier Network) uit te wisselen. Zo beperken ze de documentenstroom aanzienlijk.

En dat heeft belangrijke voordelen, zoals snellere uitwisseling van informatie, minder kans op fouten, minder papierwerk, 24/7 beschikbaarheid, een snellere doorlooptijd van orders en - last but not least - kostenreductie.

Wie wil dat nou niet?

 

SCSN Paul Meijering Stainless Steel 

Maar er is meer! Met SCSN - dé datastandaard voor het efficiënt uitwisselen van informatie in de toeleverketen - kunnen we de samenwerking tussen jou en ons echt naar een hoger niveau tillen. Denk aan optimalisatie van teams, integratie van procedures tussen alle betrokkenen en businesspartners, én uiteindelijk een betere dienstverlening aan de (eind)gebruiker. Klinkt goed toch?

 

Diverse ERP-systemen hebben al mogelijkheden voor het gebruik van EDI en SCSN. Neem dus snel contact met ons op, dan lichten Iris en Maarten alle mogelijkheden graag persoonlijk aan je toe.

Iris van der Schoot Paul Meijering Stainless Steel Maarten Westerlaken Paul Meijering Stainless Steel 

 

Wij helpen je graag op weg naar een kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en voordelige samenwerking!