Luisteren

Dagelijks exporteren we wereldwijd naar afnemers in de offshore, apparatenbouw, energie- en voedingsindustrie. Voor onze afnemers is het essentieel dat onze verkoopafdeling een juiste inschatting maakt van de benodigde kwaliteiten en afmetingen. Door kritisch te luisteren naar de behoeften van onze klanten kunnen wij meedenken in het gehele proces: van inkoop tot de toepassing van materialen.

LasersnijdenPlatenPaulMeijering.jpg
Maatwerk

Naast onze voorraad leveren we maatwerk en speciale bewerkingen zoals zagen, herwaarmerken, verpakken en labelen, chemische analyses, CNC draaiwerk, het laseren van buizen/platen en het knippen/kanten van roestvast stalen platen. Hiermee creëren we een unieke toegevoegde waarde voor onze klanten. Ontvang uw maatwerkofferte binnen één dag.

Innovatie-Fehr-systeem-Paul.jpg
Innovatie

Paul Meijering is een bedrijf dat altijd volop in beweging is. We zijn van mening dat het altijd beter kan: een nog kortere doorlooptijd, minder werkdruk, flexibelere werkwijze of verdere verduurzaming van onze bedrijfsvoering. Binnen een vrij traditionele branche investeren we in innovatie, jeugd, opleiding en vergaande automatisering. Vernieuwing houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we als kwalitatieve speler vooroplopen in de markt. 

BennyBoskampWarehouseFittings3.jpg
MVO

Als familiebedrijf richten we ons ook sterk op de toekomst. Duurzaamheid en continuïteit zijn daarin belangrijk. Als erkend leerbedrijf leiden we jongeren op met als doel om hen een baan aan te bieden. Door interne opleidingen en cursussen te bieden stellen we medewerkers in staat zich binnen ons team te ontplooien. We gaan niet alleen zuinig om met onze mensen, maar ook met materialen. Zo wordt iedere verpakking in onze organisatie hergebruikt. En door restpartijen op te kopen zorgen we dat materialen niet worden vernietigd, maar als eerste en tweede keus producten een goede bestemming vinden. Onze locatie aan de Bossekamp is energieneutraal, met 1.056 zonnepanelen reduceren wij onze CO2 uitstoot met 1.250.000 kilometers per jaar. Neem hier een kijkje op ons dak.