RVS export - waar dan ook ter wereld

Prijs kwaliteit verhouding

Bij Paul Meijering weten we dat prijs in de handel ontzettend belangrijk is. Maar dat is voor een goede samenwerking niet het enige dat telt. We gaan ver voor onze klanten en hebben een ongekend goede voorraad. Dat weten onze klanten ook, want we hebben veel diepgaande klantrelaties weten op te bouwen dankzij de vele kwaliteiten die wij kunnen leveren. Iets wat uniek is in de snelle handel van roestvast staal. 

Arjan Versluis

Ik help je om je uitdaging op te lossen

Neem contact op
ArjanVersluisSalesExportPaulMeijering1.jpg
Korte levertijden

Producten snel uit voorraad aanbieden is een reden waarom veel klanten met Paul Meijering samenwerken. Via andere handelsondernemingen krijgen wij dagelijks specificaties toegestuurd die lokale eindgebruikers nodig hebben. Die leveren wij dan op aanvraag. 

Samenwerking wereldwijd

Met een lokale handelaar in Oost-Europa hebben wij een bijzondere band opgebouwd. Een dermate goede band, waardoor deze handelaar elke week bij ons voorrijdt en zijn handel ophaalt. We geven hem het vertrouwen dat we alles voor hem doen. En dat doen we ook! Als wij aanvragen krijgen vanuit zijn gebied, sturen wij dat vaak door. Hier is hij bij geholpen en hierdoor wordt onze samenwerking nog sterker. 

Samenwerking met handelaren in Zuid-Europa is een hele andere tak van sport. Hier voert prijs de boventoon. Handelaren uit deze Europese landen komen naar Nederland voor specifieke producten. Het op voorraad houden is voor deze handelaren in eigen land vaak te duur of een te groot risico. Doordat wij een enorm grote voorraad hebben, met vele uitvoeringen en kwaliteiten , kunnen wij snel en tegen goede prijzen grote volumes leveren. 

 

Het export traject regelen wij voor u. Vanaf opdracht tot complete aflevering, voorzien van alle benodigde documenten.
ArjanVersluisSalesExportPaulMeijering.jpg (1)
Ongekend grote voorraad en snelle levering van exclusieve materialen

Voorraad beheren heeft ook risico’s. Paul Meijering gelooft in langdurige relaties met haar klanten, dus investeren we ook in het bijhouden van een grootschalige voorraad. Hierdoor kunnen wij aanvragen binnen uitzonderlijk snelle termijn beantwoorden en voldoen aan de vraag. Klanten weten heel goed waar ze welk materiaal kunnen vinden en komen vaak bij ons voor bijzondere kwaliteiten.

De beschikbaarheid van onze materialen is uniek. Naast de standaard kwaliteiten die door andere handelsondernemingen worden aangeboden, bieden wij ook bijzondere uitvoeringen uit voorraad aan. Denk bijvoorbeeld aan onze grote variëteit gelaste en naadloze buizen in vele kwaliteiten en maatvoeringen. Wij gaan verder waar andere handelsorganisaties ophouden. De omloopsnelheid van dergelijke producten neemt af naarmate het product exclusiever wordt, en dat is voor velen een te groot risico. Paul Meijering neemt dat risico. Hierdoor leveren wij vaak producten aan klanten die niemand anders uit voorraad kan aanbieden. 

Expert in handel

Arjan Versluis werkt als verkoper export bij Paul Meijering. Door de vele jaren ervaring weet hij precies wat er speelt in de markt en heeft hij veel nauwe connecties waar hij goede zaken mee doet. “Het feit dat ik hier elke ochtend met plezier kom binnenlopen en ik elke dag weer nieuwe uitdagingen oplos is het leukste dat er is.”

Kwaliteiten stafstaal standaarden achtergrond.jpg

Ricardo.JPG

Fittingen_Paul_Meijering.jpg

Gelaste buizen Paul Meijering.jpg

Flenzen.jpg

Arjan Versluis

Ik help je om je uitdaging op te lossen

Neem contact op
Fotolux_Arjan Versluis_14-03-2023_1.png
Arjan Versluis Verkoop export