Samenwerken is maatwerk

Een probleem zien wij als een uitdaging

Wanneer je veel verschillende producten (bijv. buis, plaat, fittingen) en kwaliteiten gebruikt voor het maken van een eindproduct, loop je vaak tegen diverse problemen aan. Kwaliteiten zijn niet overal verkrijgbaar, artikelen moeten vaak uit meerdere landen geïmporteerd worden en hebben soms een lange levertijd.

Diverse klanten besteden dit uit bij Paul Meijering en kunnen daardoor hun tijd en energie aan andere zaken besteden, zodat zij efficiënter aan de slag kunnen.

Erik Jan Meenhorst

Ik vertel je graag meer over alle maatwerk mogelijkheden

Bos_Exhausts_Paul_Meijering_foto3.jpg
Een vernieuwende kijk op zaken

Ron Bos, eigenaar van Bos Exhausts bv uit Steenbergen, maakt niet alleen vernieuwende uitlaatsystemen voor diverse motoren, hij maakt ook gebruik van onze vakkennis. Een groot deel van de halffabricaten in roestvast staal en titanium, die hij nodig heeft, koopt hij bij Paul Meijering. Van een standaard lengte buis tot een bewerkt onderdeel voor de uitlaatsystemen, wij kunnen het leveren.

Ron heeft duidelijk gekozen voor ons one-stop-shopping concept.

Onze verkopers monitoren de voorraden, die wij voor Bos Exhausts in Zaltbommel hebben liggen en geven tijdig een seintje als er artikelen moeten worden aangevuld.

Voor de firma Bos verzorgen wij lasersnijwerk van rvs buizen en platen op onze Bodor T230-6 en P6020 lasersnijmachines. Vanzelfsprekend wordt na het lasersnijden het materiaal keurig ontbraamd in onze Grindingmaster Timesavers 42 serie 1350WB, zodat er een excellente kwaliteit wordt geleverd. Een kwaliteit die prima aansluit bij de eisen die Ron aan ons stelt.

Kennismaken met Ron Bos - en met onze werkwijze?

Bekijk dan de video (rechts).

Ron vertelt legt hierin uit hoe hij onze samenwerking ervaart en welke voordelen hij heeft sinds hij bij ons de werkzaamheden uitbesteed.

Wil je ook je inkooptraject vereenvoudigen?

Neem dan contact op met één van onze verkopers of onze afdeling Maatwerk. Wanneer je de tijd neemt om samen met ons te inventariseren, wat jouw wensen zijn, dan komen we vaak tot een passende oplossing.

Voor ons is een goede samenwerking immers maatwerk.

 

Bos_Exhausts_Paul_Meijering_3.jpg

Bos_Exhausts_Paul_Meijering_1.jpg

Bos_Exhausts_Paul_Meijering_4.jpg

Bos_Exhausts_Paul_Meijering_2.jpg

Erik Jan Meenhorst

Ik vertel je graag meer over alle maatwerk mogelijkheden

Neem contact op
Fotolux_Erik Jan Meenhorst_14-03-2023_1.png
Erik Jan Meenhorst Verkoop Benelux