EDI_Paul_Meijering.jpg
Terug naar overzicht

Digitaal samenwerken - EDI

Digitaal samenwerken - EDI

maandag 17 augustus 2020

Offertes aanvragen, alle ontvangen informatie verwerken en vervolgens eindeloos lange bestellingen invoeren in je bestelsysteem. Het kan allemaal veel eenvoudiger én leuker!

Een aantal klanten en leveranciers van Paul Meijering heeft besloten om ook hetgeen zij in- en verkopen via EDI uit te wisselen en zo de documentenstroom aanzienlijk te beperken. EDI toegepast op de verschillende operationele systemen in jouw en ons bedrijf, kan leiden tot belangrijke voordelen die resulteren in een efficiëntere bedrijfsvoering. Voordelen die zich vertalen naar belangrijke kostenbesparingen die, afhankelijk van het niveau van implementatie, kunnen oplopen tot 90% in relatie tot hetzelfde proces wanneer dit met papieren documenten zou worden uitgevoerd.

 

EDI Paul Meijering Stainless Steel  EDI Paul Meijering Stainless Steel

 

Wij bieden onze klanten en relaties de mogelijkheid om samen met EDI aan de slag te gaan. Bekijk onze pagina met Cases en lees meer over de vele voordelen van EDI.

 

Iris van Zeelst Paul Meijering Stainless SteelEric Franken Paul Meijering Stainless Steel ICT

Iris van Zeelst (verkoop) regelt voor een aantal klanten de dagelijkse zaken omtrent EDI. Zij kan je uiteraard meer vertellen over alle mogelijkheden.

Eric Franken (ICT) helpt je graag met het inregelen van EDI.