RVS-platen-Paul-Meijering icon.jpg
Terug naar overzicht

RVS platen uit voorraad & lasersnijden

RVS platen uit voorraad & lasersnijden

vrijdag 24 maart 2023

Ons uitgebreide assortiment bestaat al geruime tijd uit RVS buizen, fittingen en flenzen. Inmiddels is daar ook een behoorlijke hoeveelheid RVS platen aan toegevoegd.

Wanneer je bij ons bestelt, dan ontvang je vaak RVS buizen, fittingen en flenzen meteen uit voorraad van ons.

Wist je dat wij ook RVS platen op voorraad hebben? Handig als je graag een complete bestelling wilt onderbrengen. Ongetwijfeld ga jij (of jouw klant) aan de slag met het bewerken van het plaatmateriaal. Ook dat kun je bij ons regelen. Onze afdeling maatwerk maakt m.b.v. onze Bystronic BySmart 4020 fiber plaatlaser je producten perfect op maat in een premium afwerking.

 

BySmart 4020 fiber plaatlaser Paul Meijering Maatwerk      BySmart 4020 fiber plaatlaser Paul Meijering

Onze BySmart 4020 is geschikt voor een nominale plaat afmeting van 4000 x 2000 mm met een laservermogen van 10KW. Maximale snijdikte 30 mm.

Efficiënt lasersnijden - De BySmart 4020 kan op elk gewenst moment kleine opdrachten handmatig afwerken. Snijstraal en nozzle worden continu gecontroleerd. De nozzle wordt automatisch vervangen en schoongemaakt. Het koperen bed en de snijkwaliteit van de machine zorgt voor schonere producten en minder nabewerking. M.b.v. het automatische opslagsysteem van Remmert voorzien wij onze plaatlaser snel van de gewenste RVS platen.

lasersnijden plaat rvs Paul Meijering Lasersnijden dus uit voorraad - kun jij meteen lekker aan de slag!

 

Meer weten over het lasersnijden van platen of kanten/zetten, zagen, ontbramen en trommelen?

Neem contact op met onze vakmensen, die helpen je graag verder.

Ruud van de Mortel Teamleider Maatwerk Paul Meijering Renso Strating verkoop maatwerk Paul Meijering Gerard Tegelaar verkoop maatwerk Paul Meijering