Aluminium_lasersnijden_Paul_Meijering_1.jpg
Terug naar overzicht

Samenwerken is maatwerk

Samenwerken is maatwerk

dinsdag 24 november 2020

Samenwerken is maatwerk én samenwerken leidt vaak tot mooie eindresultaten.

In het magazine ALURVS verscheen onlangs een interessant artikel over onze samenwerking met Airfixr bv en Boselie Metaalbewerking. Airfixr heeft een luchtreiniger voor in systeemplafonds ontwikkeld. Deze luchtreiniger kan heel goed ingezet worden om het klimaat in binnenruimtes te optimaliseren en gezond te houden. Zeker in deze periode waarin het COVID-19 virus een dagelijkse rol speelt in onze levens, is dit van groot belang. 

Bij Paul Meijering Maatwerk wordt het aluminium voor deze reinigers laser gesneden en ontbraamd. Boselie Metaalbewerking zorgt voor de verdere bewerking van de materialen, zodat er een prima product ontstaat, waarmee Airfixr goed uit de voeten kan.

 

Aluminium panelen Airfixr Paul Meijering   Paneel Airfixr luchtreiniging Paul Meijering 

 

Bekijk hier het complete artikel uit ALURVS.