Iko zwart wit klein.jpg
Terug naar overzicht

Nieuwe bedrijfsvideo

Nieuwe bedrijfsvideo

dinsdag 17 mei 2022

EXPERTS in RVS maatwerk - daar hoort een sterke eigen identiteit bij.

Ons logo (beeldmerk) schept al enige tijd een vertrouwd beeld bij onze klanten en relaties.

Maar waar staat de ridder op het paard nu eigenlijk voor?

 

Uitleg logo Paul Meijering Metalen 

 

PERSOONLIJK - Wij proberen iedere klant met een persoonlijke aanpak te helpen en onze vakmensen helpen je dan ook graag op weg.

KWALITEIT - Kwaliteit staat bij ons voorop. In alles wat we doen zie je dit terug (het inkoopbeleid, de verkoop, logistieke afhandeling en nog veel meer).

BESCHERMING - Op onze vakmensen zijn we zuinig en we bewaken continue onze bedrijfsprocessen. Ondernemen doen we zo veel mogelijk op een maatschappelijk verantwoorde manier.

IDENTITEIT - Een eigen identiteit en onafhankelijkheid, dat vinden wij belangrijk. Wij denken graag out of the box.

TROTS - Dagelijks klaren wij de klus met zijn allen, en daar zijn we best trots op! Het is fijn om te werken in een dynamisch en goed georganiseerd bedrijf wat continue in beweging is.

TRANSPORT - Transport regelen wij met onze eigen auto's en met transporteurs die staan voor kwaliteit, net als wij. Wereldwijd bezorgen wij je orders, compleet, vakkundig en snel.

SNELHEID & FLEXIBILITEIT - Daar houden wij van. Korte lijnen en een flexibele denkwijze zorgen ervoor dat je bij ons altijd nog producten aan je bestelling kunt toevoegen. Doen we gewoon!

Al onze producten, diensten en eigenschappen laten wij je graag zien. In de onderstaande video zie je hoe ons bedrijf eruit ziet.